Ποντάρισμα σε Γερμανία, over και Κρόος

14:16 4/7/2014 - Πηγή: Bam
O Kώστας Μιαούλης αναλύει πως περιμένει τον προημιτελικό ανάμεσα στα "πάντσερ" και τους "τρικολόρ" και δίνει τα προγνωστικά του και για ειδικά στοιχήματα.

Η μέρα των προημιτελικών έφτασε και πλέον θα μιλήσουν οι ομάδες που έχουν περισσότερο βάθος, πιο πολλές προσωπικότητες και βέβαια εκείνες που το θέλουν περισσότερο. Πλέον περνάμε στο άλλο επίπεδο, εδώ που ξεχωρίζουν οι ομάδες που μπορούν να διακριθούν και μπορούν να κάνουν το κάτι παραπάνω.

Οι Γερμανοί έχουν άλλο ένα ραντεβού με τους Γάλλους και οφείλουν να είναι πολύ πιο σοβαροί αμυντικά, απ’ όσο ήταν στο ματς με την Αλγερία,
παρά το γεγονός πως δεν δέχτηκαν γκολ στα 90’. Βέβαια τώρα θα συναντήσουν μια ομάδα που δεν θα τους περιμένει πίσω, αλλά την Γαλλία, που θα βγει μπροστά να νικήσει. Ένα ερωτηματικό είναι ποιος θ’ αφήσει ποιόν να έχει την κατοχή (έχω μια αίσθηση πως θα το κάνουν αρχικά κι οι δύο κι ίσως οι Γερμανοί πάρουν την πρωτοβουλία).

Για τον Ντεσάν, οφείλω να γράψω πως αν κάνει το λάθος να ξεκινήσει με τον Ζιρού, θα κάνει σφάλμα. Απέναντι σε αυτή την άμυνα των Γερμανών, ο Μπενζεμά, πρέπει να παίξει κορυφή και αν βρίσκεται μαζί του και ο Γκριζμάν, μπορούν να πάθουν μεγάλη ζημιά τα «πάντσερ». Αν έστω και για ένα ημίχρονο κάνει τέτοια ζημιά στην ομάδα του ο Ντεσάν, τότε ίσως πάθει μεγάλη ζημιά.

Θεωρώ πως το ματς θα έχει γκολ. Θα σκοράρουν και οι δύο και θα υπάρξει νικητής στα 90 λεπτά. Ίσως ο αντίπαλος που έχουν μπροστά τους, οι δύο, να είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο ως τον τελικό, αν από τον άλλο ημιτελικό, περάσει η Βραζιλία. Οποιαδήποτε από τις δύο περάσει, αν βρει στον δρόμο της την «σελεσάο», θα την κερδίσει.

Πιστεύω πως οι Γερμανοί, παρά τα προβλήματα τους, που καταφέρνουν να τα ξεπερνούν, μέσα στην πορεία της διοργάνωσης, θα νικήσουν. Θα ποντάρω πάνω τους και για πρώτο σκόρερ, αλλά και για οποιαδήποτε στιγμή τον Κρόος, που χρωστάει ένα καλό ματς. Πάμε επίσης στα πολλά κόρνερ (15+).

MONA AΠΟΔΕΚΤΑ

Γαλλία- Γερμανία: 2 (2.30)

Γαλλία – Γερμανία: over (2.00)

ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

ΚΡΟΟΣ για πρώτος σκόρερ και anytime (15.00&5.00)

Kόρνερ 15+ (5.00)

Keywords
Τυχαία Θέματα