Πού δεν θα ανοίξουν αύριο τα σχολεία!

12:40 7/1/2015 - Πηγή: Bam

Σε κλοιό βαρυχειμωνιάς έως και αύριο η Αττική με χαμηλές θερμοκρασίες, χιόνια και παγετό. Σύμφωνα με την Τροχαία, οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα βόρεια και δυτικά προάστια, και κυρίως στους πρόποδες της Πάρνηθας.

Εξαιτίας του παγετού δεν θα ανοίξουν την Πέμπτη τα σχολεία σε : Θρακομακεδόνες, Βαρυμπόμπη, Ολυμπιακό

Χωριό, Διόνυσο, Κρυονέρι, Άγιο Στέφανο, Άνοιξη, Σταμάτα και Δροσιά. Επίσης, σε Ροδόπολη, Αφίδνες, Αυλώνα, Μαρκόπουλο, Καπανδρίτι, Κάλαμο, Βαρνάβα και Γραμματικό.

Στους κόλπους του ΠΑΣΟΚ επέστρεψε μετά από τριάμισι χρόνια ο Γιώργος Φλωρίδης, ο οποίος μάλιστα θα τεθεί επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Κινήματος. Με αντιπροσωπεία των Οικολόγων-Πράσινων συναντάται αυτή την ώρα (12.30 μ.μ.) στην Κουμουνδούρου ο Αλέξης Τσίπρας.

«Δεν υπάρχει θέμα εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ» δήλωσε την Τετάρτη, γι’ άλλη μια φορά, ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, ο οποίος χαρακτήρισε «ανούσιες» τις συζητήσεις περί “Grexit”.

Δεν έχει τέλος η πτώση της τιμής του πετρελαίου! Υποχώρησε κάτω από τα 48 δολάρια το βαρέλι, καταγράφοντας την χαμηλότερη επίδοση της τελευταίας εξαετίας. Συνολικά τις προηγούμενες εβδομάδες ο «μαύρος χρυσός» έχει χάσει το 60% της αξίας του.

Αποζημίωση 70 εκατομμυρίων ευρώ θα καταβάλει η SHELLστη Νιγηρία για την καταστροφή που υπέστη το 2008 η χώρα ύστερα από διαρροή πετρελαίου που προκλήθηκε λόγω της κακής κατάστασης των αγωγών της εταιρίας.

ΚΑΙΡΟΣ: Χιόνια και τσουχτερό κρύο σε όλη τη χώρα. Παρόμοιος είναι ο καιρός στην Αττική με σταδιακή βελτίωση από το βράδυ. Μέγιστη θερμοκρασία στην Αθήνα, στους έξι βαθμούς Κελσίου.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα