Πρόγνωση καιρού Δευτέρας, 12 Ιανουαρίου

07:19 12/1/2015 - Πηγή: Bam

Η κακοκαιρία ξανάρχεται! Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χιόνια σήμερα, Δευτέρα. Παρόμοιος καιρός αύριο Τρίτη στην ανατολική και νότια Ελλάδα, γενικά αίθριος στην υπόλοιπη χώρα.

Επιδείνωση του καιρού τη Δευτέρα από τα βορειοδυτικά με ισχυρές βροχές, καταιγίδες, χιόνια στα ορεινά και σταδιακά και σε ημιορεινές περιοχές. Βαθμιαία θα επικρατήσουν βόρειοι άνεμοι 8-9 Μποφόρ.

Πτώση της θερμοκρασίας από βορρά προς νότο.

Αττική

Αραιές νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα ενταθούν, θα σημειωθούν καταιγίδες και το βράδυ χιόνια στα γύρω ορεινά. Εξασθένηση των φαινομένων τη νύχτα. Οι άνεμοι νότιοι – νοτιοδυτικοί 5-7 και στα ανατολικά τοπικά 8 Μποφόρ που από το μεσημέρι θα στραφούν σε βόρειους και θα ενισχυθούν σε 9 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 5 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Συννεφιά με βροχές ή χιονόνερο. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά. Βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 5-6 και πρόσκαιρα 7-8 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 6 βαθμούς Κελσίου.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα