Πρόγνωση καιρού Δευτέρας, 27 Ιανουαρίου

07:09 27/1/2014 - Πηγή: Bam

Κρύο και … Ρίχτερ! Χειμωνιάτικο το σκηνικό του καιρού τη Δευτέρα σε όλη τη χώρα με βροχές, χαμηλές θερμοκρασίες, αλλά και χιόνια. Βροχερός στη σεισμόπληκτη Κεφαλονιά.

Συννεφιά με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τη Δευτέρα στα ανατολικά και νότια. Χιόνια στα βουνά και πρόσκαιρα σε πιο πεδινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας. Παγετός, κατά τόπους το πρωί, στα ηπειρωτικά.

Αττική

Λίγα σύννεφα μέχρι τις πρωινές ώρες,

αυξημένες με τοπική βροχή και χιονοπτώσεις στην Πάρνηθα –από τα 1.000 μέτρα και πάνω. Βόρειοι άνεμοι 5-6 Μποφόρ με εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 6 έως 11 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια προάστια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με χιονόνερο ή χιόνι και γρήγορη βελτίωση από τις πρωινές ώρες. Βόρειοι-βορειοδυτικοί 4-6 και γρήγορα μεταβλητοί 3-4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στη συμπρωτεύουσα θα κυμανθεί από -1 έως 6 βαθμούς Κελσίου.

Κεφαλονιά

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς βροχές κυρίως τις πρωινές ώρες και πρόσκαιρη βελτίωση προς το μεσημέρι. Αργά τη νύχτα είναι πιθανόν και πάλι να βρέξει. Βόρειοι-βορειοδυτικοί άνεμοι 4-6 που γρήγορα θα εξασθενήσουν και τη νύχτα θα γίνουν νοτιοδυτικοί 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία από 8 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα