Πρόγνωση καιρού Παρασκευής, 4 Οκτωβρίου

07:33 4/10/2013 - Πηγή: Bam

Χειμωνιάτικος έγινε, ξαφνικά, ο καιρός. Ο υδράργυρος θα δείξει ακόμη και 7 βαθμούς Κελσίου, κυρίως στα ορεινά. Δεν θα λείψουν κι οι βροχές. Βελτίωση και άνοδος της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο.

Καλό χειμώνα! Σε πολύ χαμηλά για την εποχή επίπεδα η θερμοκρασία την Παρασκευή. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν στην Ανατολική και Νότια Ελλάδα. Βορειοανατολικοί άνεμοι 7 και τοπικά 8 Μποφόρ στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο.

Αττική

Νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες στην Αττική με σποραδικές βροχές στα ανατολικά και βόρεια προάστια. Σε νέα πτώση η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες στο νομό Θεσσαλονίκης με τοπικές βροχές στα ανατολικά του νομού. Μεταβλητοί άνεμοι 3-4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στη συμπρωτεύουσα θα κυμανθεί από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση καιρού Σαββάτου, 5 Οκτωβρίου

Γενικά αίθριος καιρός στη Δυτική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών, κυρίως στα δυτικά. Βόρειοι-βορειοδυτικοί άνεμοι 7 και πιθανώς πρόσκαιρα τοπικά 8 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα