Πρόγνωση καιρού Παρασκευής, 9 Μαΐου

07:10 9/5/2014 - Πηγή: Bam

Καιρός για … RiseUp! Γενικά αίθριος θα διατηρηθεί ο καιρός την Παρασκευή με λιακάδα σχεδόν σε όλη τη χώρα, εκτός από τα νησιά του Ανατολικού και Νότιου Αιγαίου. Βοριάδες μέχρι 7 Μποφόρ.

Ηλιοφάνεια την Παρασκευή στις περισσότερες περιοχές και μόνο στην ανατολική και νότια νησιωτική Ελλάδα θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές. Μεμονωμένες καταιγίδες θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά, κυρίως τις μεσημεριανές και τις απογευματινές

ώρες. Βόρειοι άνεμοι αρχικά τοπικά 7 Μποφόρ στο Αιγαίο με βαθμιαία εξασθένηση.

Αττική

Γενικά αίθριος καιρός, με λίγες τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα βόρεια του νομού. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι 3-5 και στα ανατολικά του νομού 6-7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγη συννεφιά που βαθμιαία θα αυξηθούν και μέχρι το απόγευμα είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί 3-4 Μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί. Η θερμοκρασία στη συμπρωτεύουσα θα κυμανθεί από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Κεφαλονιά

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί 3-4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα