Πρόγνωση καιρού Πέμπτης, 15 Μαΐου

07:40 15/5/2014 - Πηγή: Bam

Φυσάει βοριάς! Πολύ ισχυροί μέχρι θυελλώδεις άνεμοι έντασης 8 Μποφόρ την Πέμπτη στο Αιγαίο και το Ιόνιο, με ηλιοφάνεια και βροχές μόνον στα Δυτικά και Βόρεια. Η θερμοκρασία σε πτώση.

Οι πολύ ισχυροί άνεμοι θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του σημερινού καιρού. Τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν στα Δυτικά, τα Βόρεια και βαθμιαία και στα Κεντρικά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. «Βουτιά»

του υδράργυρου έως και 6 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα και πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής στα βόρεια του νομού. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί 4-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη με τοπική βροχή και σποραδική καταιγίδα το μεσημέρι και το απόγευμα, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί 3-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στη συμπρωτεύουσα θα κυμανθεί από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Κεφαλονιά

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί 6-7 Μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα