Πρόγνωση καιρού Τετάρτης, 30 Απριλίου

07:01 30/4/2014 - Πηγή: Bam

Η σκυτάλη στον Μάη! Βελτιωμένος την Τετάρτη ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας με λίγα σύννεφα και διαστήματα με ηλιοφάνεια. Βροχές στα Δυτικά, τα Βόρεια και το Ανατολικό Αιγαίο.

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες την Τετάρτη στη Δυτική και τη Βόρεια Ελλάδα, καθώς και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, όπου τα φαινόμενα πιθανώς να είναι πρόσκαιρα

ισχυρά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 4-6 Μποφόρ.

Αττική

Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Πιθανότητα πρόσκαιρης ψιχάλας, κυρίως στα δυτικά και βόρεια προάστια και βελτίωση από το απόγευμα. Άνεμοι δυτικοί 3-5 και πρόσκαιρα το μεσημέρι μέχρι 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Συννεφιά με τοπικές βροχές. Πιθανότητα καταιγίδας, κυρίως τις μεσημεριανές ώρες και βελτίωση το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2-4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στη συμπρωτεύουσα θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Κεφαλονιά

Νεφώσεις με τοπική βροχή και πιθανώς σποραδική καταιγίδα με βελτίωση από το μεσημέρι. Άνεμοι δυτικοί-βορειοδυτικοί 3-5 και από το βράδυ δυτικοί-νοτιοδυτικοί 3-4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα