Πρόγνωση καιρού Τρίτης, 25 Φεβρουαρίου

07:09 25/2/2014 - Πηγή: Bam

Βελτιώνεται από σήμερα! Λίγες νεφώσεις την Τρίτη σχεδόν σε όλη τη χώρα και μόνο στα ανατολικά και νότια θα βρέξει. Βαθμιαία άνοδος της θερμοκρασίαςκαι καλοκαιρία από αύριο, Τετάρτη.

Βροχερός θα είναι την Τρίτη ο καιρός, κυρίως στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Βοριάδες 6-7 Μποφόρ στο Αιγαίο, με σταδιακή εξασθένηση. Παγετός κατά τόπους τη νύχτα στα ηπειρωτικά.

Αττική

Νεφώσεις με πιθανότητα ασθενούς βροχής στα ανατολικά και βόρεια προάστια μέχρι το μεσημέρι και βαθμιαία βελτίωση. Βόρειοι-βορειοανατολικοί 3-5 και στα ανατολικά τοπικά 6 Μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια προάστια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Συννεφιά με τοπική βροχή και λίγα χιόνια στα γύρω ορεινά, από το απόγευμα, ωστόσο, ο καιρός θα βελτιωθεί. Ανατολικοί-νοτιοανατολικοί άνεμοι 3-4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στη συμπρωτεύουσα θα κυμανθεί από 8 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Κεφαλονιά

Νεφώσεις με βροχή και βελτίωση από το απόγευμα. Βόρειοι-βορειοδυτικοί άνεμοι 3-4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα