Πρόγνωση καιρού Τρίτης, 6 Μαΐου

07:07 6/5/2014 - Πηγή: Bam

Απογευματινές ψιχάλες! Τοπικές βροχές την Τρίτη σε αρκετές περιοχές της χώρας, με ισχυρούς στα πελάγη και μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

Τοπικές βροχές και τις απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες σε Μακεδονία, Θράκη, Εύβοια, Ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής). Στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι άνεμοι τοπικά στο Αιγαίο 6 και από το απόγευμα 7 Μποφόρ. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας, κυρίως στα Ανατολικά.

Αττική

Άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπική βροχή στα δυτικά και βόρεια του νομού, όπου πιθανόν να εκδηλωθεί σποραδική καταιγίδα. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι-βορειοανατολικοί 4-5, σταδιακά στα ανατολικά 6 και από το απόγευμα 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Συννεφιά με σποραδική βροχή και πιθανόν καταιγίδα, κυρίως στα ανατολικά του νομού. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι-βορειοανατολικοί 3-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στη συμπρωτεύουσα θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Κεφαλονιά

Λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι-βορειοανατολικοί 3-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα