Πτώση δέντρων στις γραμμές του ΗΣΑΠ!

12:47 6/11/2013 - Πηγή: Bam

Προβλήματα στα δρομολόγια του Ηλεκτρικού Σιδηρόδρομου λόγω πτώσης δέντρων, εξαιτίας της κακοκαιρίας. Ανάλογο περιστατικό στην λεωφόρο Υμηττού, με έναν τραυματία.

Με τα στοιχεία της φύσης «παλεύουν» οι κάτοικοι της Αττικής και όχι μόνον την Τετάρτη. Λόγω των ισχυρών ανέμων και της βροχής που μαλάκωσε το χώμα, στο Λεκανοπέδιο, έπεσαν δεκάδες δέντρα, ακόμη και στις γραμμές του ΗΣΑΠ.

Ακριβώς, λόγω πεσμένων δέντρων, οι συρμοί του Ηλεκτρικού

Σιδηρόδρομου εκτελούν αυτή την ώρα (12.00) δρομολόγια μόνο στο τμήμα ΠειραιάςΝέα Ιωνία και Ειρήνη – Κηφισιά.

Επίσης, στην λεωφόρο Υμηττού στο Παγκράτι, ένα δέντρο παρέσυρε πέφτοντας τα καλώδια ηλεκτροδότησης των τρόλεϊ, αλλά και ένα υπόστεγο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας άνθρωπος.

Συλλαλητήρια υπό βροχή

Σε εξέλιξη αυτήν την ώρα (12.00) η πορεία του ΠΑΜΕ από την Ομόνοια προς τη Βουλή και το απεργιακό συλλαλητήριο των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στο Πεδίον του Άρεως.

Οι δρόμοι από την Ομόνοια έως το Σύνταγμα έχουν κλείσει, όπως και ο σταθμός του Μετρό στο Σύνταγμα, κατόπιν εντολής της Αστυνομίας.

Εξάλλου, στη 1 μ.μ. έχει προγραμματιστεί συνάντηση ανάμεσα στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Ευάγγελο Βενιζέλο, στο Μαξίμου.

Οι δύο άνδρες θα εξετάσουν την πορεία των διαπραγματεύσεων με την τρόικα, καθώς και τις εξελίξεις στο μέτωπο της τρομοκρατίας με τη διπλή δολοφονία στο Νέο Ηράκλειο.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα