Πτώση κολώνας της ΔΕΗ στο Σκαραμαγκά - Μεγάλο μποτιλιάρισμα!

15:34 13/1/2015 - Πηγή: Bam

«Ουρές» τριών χιλιομέτρων στην Αθηνών – Κορίνθου στο ρεύμα εξόδου. Σύμφωνα με το Κέντρο Επιχειρήσεων της Τροχαίας, αιτία του προβλήματος είναι η πτώση κολόνας της ΔΕΗ στην περιοχή του Σκαραμαγκά, λόγω των θυελλωδών ανέμων.

Ανοιχτή επιστολή προς τους Γερμανούς πολίτες, για να διαβεβαιώσει πως δεν έχουν να φοβηθούν κάτι από μία κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ,

απευθύνει μέσω της εφημερίδας Handelsblatt ο Αλέξης Τσίπρας. «Στόχος μας, βεβαίως και είναι να σταματήσει η αφαίμαξη που προκαλεί στις δύο χώρες μία μη εφαρμόσιμη δανειακή συμφωνία», λέει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε κατά της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ο Αντώνης Σαμαράς : «Δεν είναι πολιτικός αντίπαλος, αλλά ατύχημα που δεν πρέπει να συμβεί στη χώρα και δεν θα συμβεί» είπε ο πρωθυπουργός από την Ήπειρο. Την ίδια ώρα ο Γκίκας Χαρδούβελης επαναφέρει το σενάριο του «Grexit», και η Σοφία Βούλτεψη, του «bank-run».

Με ομιλίες πολιτικών αρχηγών και συγκεντρώσεις, πλησιάζουμε στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Στο Αγρίνιο θα μιλήσει απόψε ο πρόεδρος της ΝΔ. Στην Κομοτηνή ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ και ο Ευάγγελος Βενιζέλος στη Χαλκίδα. Ο Γιώργος Παπανδρέου θα παραχωρήσει στις 9 το βράδυ συνέντευξη στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

«Κάθε επόμενη ελληνική κυβέρνηση πρέπει να σέβεται τις συμφωνίες της προηγούμενης» προειδοποίησε με δηλώσεις του σήμερα ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. «Όποια και αν είναι σε 12 ημέρες η κυβέρνηση της Ελλάδας, εμείς θα συνεργαστούμε μαζί της» δεσμεύτηκε, απεναντίας, ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάϊσελμπλουμ.

Τελευταίο αντίο είπαν σήμερα η Γαλλία και το Ισραήλ στους αστυνομικούς που σκοτώθηκαν στο Παρίσι, αλλά και στους τέσσερις ομήρους στο εβραϊκό παντοπωλείο. Με έναν δακρυσμένο Μωάμεθ στην πρώτη σελίδα και υπέρτιτλο «Όλα συγχωρούνται», θα κυκλοφορήσει αύριο, μία εβδομάδα μετά την τρομοκρατική επίθεση στα γραφεία της η «Charlie Ebdo».

ΚΑΙΡΟΣ: Βελτιωμένος σημαντικά θα είναι αύριο στην Αττική. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα ανέβει μέχρι τους 15 βαθμούς Κελσίου.

Ανδρέας Μορφόπουλος.

Keywords
Αναζητήσεις
kairos skaramagka
Τυχαία Θέματα