Πυροβολισμοί με τραυματίες μέσα σε ΚΕΠ!

15:27 5/2/2016 - Πηγή: Bam
Πυροβολισμοί αναφέρθηκαν αργά το μεσημέρι της Παρασκευής στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) στο Γεράκι Λακωνίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ηλικιωμένος εισέβαλε στον χώρο και πυροβόλησε μία από τις δύο υπαλλήλους. Η τραυματίας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Γερακίου για να της προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες. Σε εξέλιξη επιχείρηση για τον εντοπισμό του δράστη.

Συγκέντρωση στην παλαιά Βουλή πραγματοποιούν στις 4 μ.μ. ένστολοι, που αντιδρούν στο νέο ασφαλιστικό. Στις 9 το πρωί δέκα συνδικαλιστές της
αστυνομίας ανήρτησαν πανό με συνθήματα απέναντι από το Μαξίμου.

Για περικοπές στις συντάξεις και στο «όχι» στην αύξηση των εισφορών επέμεινε και στις σημερινές επαφές με Κατρούγκαλο, Τσακαλώτο, Σταθάκη και Χουλιαράκη, η πλευρά των δανειστών, τελευταίες πριν αναχωρήσει απ’ την Αθήνα. Θα επιστρέψει στις 15 Φεβρουαρίου και θέλει να έχουν κλείσει τα μέτωπα μέχρι τότε. Σήμερα «κλειδώνει» και η παράταση, τουλάχιστον 45 ημερών, για όσους δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν την αίτηση υπαγωγής στο Νόμο Κατσέλη.

Στο «σκληρό ρόκ» περνούν σταδιακά οι αγρότες που προχώρησαν έως τις 10 το βράδυ σε αποκλεισμό των Τεμπών. Προσανατολίζονται σε περαιτέρω κλιμάκωση των κινητοποιήσεων καθώς διατυπώνονται προτάσεις ακόμη και για κυκλοφοριακό «έμφραγμα» από αύριο κλείνοντας μάλιστα τα Τέμπη επ’ αόριστον. Οι σχετικές αποφάσεις θα ληφθούν απόψε στη νέα γενική συνέλευση των μελών του μπλόκου.

Σε διευρυμένη σύσκεψη για την προσφυγική κρίση που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έλαβαν μέρος οι υπουργοί Εσωτερικών της Γαλλίας και της Γερμανίας, Μπερνάρ Καζνέβ και Τόμας Ντε Μεζιέρ, αντίστοιχα, που επισκέπτονται σήμερα την χώρα μας. Νωρίτερα το πρωί έγιναν δεκτοί από τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος υπογράμμισε ότι το προσφυγικό αφορά ολόκληρη την Ευρώπη.

Η ηθοποιός Νατάσα Μανίσαλη, πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς «Εμείς κι Εμείς», στον ρόλο της Νατάσας Σαριτζόγλου, πέθανε σήμερα σε ηλικία 55 ετών, έπειτα από μάχη με τον καρκίνο. Πρωταγωνίστησε σε πολλές θεατρικές παραστάσεις με πιο γνωστή την επιθεώρηση του Μιχάλη Ρέππα, «Βίρα τις Άγκυρες».

Επτά Έλληνες ακαδημαϊκοί περιλαμβάνονται στη λίστα των 3.000 επιστημόνων με τη μεγαλύτερη επιρροή, παγκοσμίως, που συντάσσει κάθε χρόνο ο οργανισμός Thomson Reuters.

Κλειστή λόγω προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης θα παραμείνει από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 6 το πρωί του Σαββάτου η έξοδος της Αττικής Οδού στον κόμβο Μεταμόρφωσης, στην κατεύθυνση από Αεροδρόμιο προς Πειραιά.

ΚΑΙΡΟΣ: Ασθενείς τοπικές βροχές, αύριο, στην Αττική, με παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά του νομού. Μέχρι 11 βαθμούς η θερμοκρασία στην Αθήνα.


Keywords
Τυχαία Θέματα