Σήμερα το ιατροδικαστικό πόρισμα για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη!

08:01 16/3/2015 - Πηγή: Bam

Το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή Ιωαννίνων για τις ακριβείς συνθήκες θανάτου του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη. Σήμερα αναμένεται να ασκηθεί και ποινική δίωξη από την εισαγγελία. Τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και τόνισε ότι πρέπει να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση.

«Ούτε βήμα πίσω σε όσα έχουμε εξαγγείλει» διαμηνύει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Έθνος» ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Απέρριψε τα σενάρια εκλογών ή δημοψηφίσματος και απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο εφαρμογής αποφάσεων που είχε λάβει η κυβέρνηση Σαμαρά.

Ακύρωση των ανατιμήσεων στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, προανήγγειλε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης. Κάλεσε τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας να ανακαλέσει τις αυξήσεις, διαφορετικά προειδοποίησε ότι θα τις ακυρώσει ο ίδιος με υπουργική απόφαση.

Προληπτική διακοπή της κυκλοφορίας στη Λεωφόρο Κηφισίας στο τμήμα μεταξύ Αλεξάνδρας και Πανόρμου, τόσο στην άνοδο όσο και στην κάθοδο, σήμερα και την Τρίτη από τις 10 το πρωί έως τις 6 από απόγευμα λόγω καθαρισμού φρεατίων.

Ένας νεαρός αφροαμερικανός συνελήφθη στην πόλη Φέργκιουσον του Μιζούρι, για τους πυροβολισμούς κατά αστυνομικών τις προηγούμενες ημέρες. Αν και παραδέχτηκε ότι εκείνος άνοιξε πυρ, αρνήθηκε ότι στόχος του ήταν οι αστυνομικοί.

ΚΑΙΡΟΣ: Συννεφιά τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα φτάσει τους 14 βαθμούς Κελσίου.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα