Σισοκό: «Μεγάλη η πρόκληση για τον Ολυμπιακό»

08:47 12/2/2017 - Πηγή: Bam
Ξεχωριστό είναι το κίνητρο όλων των ποδοσφαιριστών σε αγώνες επιπέδου Europa League, όπως δήλωσε ο Αλί Σισοκό ενόψει του αγώνα του Ολυμπαικού με την Οσμανλισπόρ στο Καραϊσκάκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γάλλος μπακ στην κυριακάτικη εφημερίδα «Real News»

Για το προσεχές παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Οσμανλισπόρ: «Είναι μεγάλη πρόκληση για εμάς. Σε αυτές τις διοργανώσεις δεν
υπάρχει φαβορί. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος, να αποφεύγεις τα λάθη, να εκμεταλλευθείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν και να πάρεις τη νίκη. Δεν θα τελειώσει, όμως, η υπόθεση πρόκριση την Πέμπτη. Θα έχουμε να πάμε και στην Τουρκία. Πρέπει να είμαστε καλοί και στις δύο αναμετρήσεις για να πάρουμε το εισιτήριο για τις 16 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Είναι μέσα στους στόχους μας και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Η Ευρώπη και μια καλή πορεία πάντα είναι ξεχωριστό κίνητρο για έναν ποδοσφαιριστή».

Για τον τρόπο που θα πρέπει να αγωνιστεί ο Ολυμπιακός: «Θα μας πει ο προπονητής τι ακριβώς θέλει εκείνη την ημέρα, αλλά νομίζω πως αν είμαστε σοβαροί θα τα καταφέρουμε. Θέλουμε και τη βοήθεια του κόσμου μας, καθώς πολλές φορές σε τέτοιες αναμετρήσεις παίζει ρόλο η ατμόσφαιρα. Και στην Τουρκία αυτοί θα προσπαθήσουν να μας επηρεάσουν, οπότε πρέπει να εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι ο πρώτος αγώνας είναι στο γήπεδό μας και να πάρουμε το προβάδισμα».
Keywords
Τυχαία Θέματα