Σοκ από τον τραγικό θάνατο του Παντελίδη!

15:32 18/2/2016 - Πηγή: Bam
Συγκίνηση έχει προκαλέσει ο πρόωρος χαμός του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη που σκοτώθηκε το πρωί σε τροχαίο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ύψος του πρώην Ανατολικού Αεροδρομίου. Το αυτοκίνητο του 32χρονου τραγουδιστή στο οποίο επέβαιναν και δύο κοπέλες οι οποίες τραυματίστηκαν σοβαρά και νοσηλεύονται, ξέφυγε από την πορεία του στις 8 και 20, προσέκρουσε με σφοδρότητα στο διαχωριστικό στηθαίο και ανατράπηκε.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να ανακληθεί η απόφαση απομάκρυνσης του Μανώλη Σφιακιανάκη από την θέση του επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σύμφωνα με πληροφορίες
από το περιβάλλον του. Ως «δημοσιοσχετίστα» είχε κατηγορήσει νωρίτερα το μεσημέρι στη Βουλή τον κ. Σφακιανάκη ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας.

Νέα τρομοκρατική επίθεση με επτά νεκρούς σημειώθηκε το πρωί στη νοτιοανατολική Τουρκία με στόχο στρατιωτικό κονβόι στον απόηχο της χθεσινής πολύνεκρης έκρηξης στην Άγκυρα. Ο τούρκος πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου είπε ότι ο δράστης της επίθεσης που άφησε πίσω της 28 νεκρούς και περισσότερους από 60 τραυματίες ήταν μέλος ένοπλης κουρδικής οργάνωσης που συνεργάζεται με αντάρτες του PKK.

Η διαχείριση του προσφυγικού και το BREXITστο επίκεντρο της διήμερης συνόδου κορυφής που ξεκινά το απόγευμα στις Βρυξέλλες, με φόντο τις πιέσεις ευρωπαϊκών χωρών για κλείσιμο των ελληνικών συνόρων. Τον κομβικό ρόλο που έχει η στενή συνεργασία της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την Τουρκία, στην αποτελεσματική διαχείριση των προσφυγικών ροών, αναμένεται να επισημάνει ο Αλέξης Τσίπρας. Με την Άγκελα Μέρκελ συναντάται στις 4 μ.μ., ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

«Αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζω πότε θα τελειώσει η πρώτη αξιολόγηση» δήλωσε ο Γερούν Ντάισελμπλουμ ενώπιον του Ευρωκοινοβουλίου. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Γιουρογκρουπ οι εταίροι έχουν επίγνωση ότι οι μεταρρυθμίσεις που ζητούνται από την Ελλάδα είναι δύσκολες κοινωνικά και πολιτικά, ωστόσο χαρακτήρισε ύψιστης σημασίας να εφαρμοστεί το πρόγραμμα που συμφωνήθηκε πέρυσι το καλοκαίρι.

Την ιστορική επίσκεψη του Μπαράκ Ομπάμα στην Κούβα, την πρώτη αμερικανού προέδρου εδώ και δεκαετίες στη λατινο-αμερικανική χώρα, αναμένεται να ανακοινώσει εντός της ημέρας ο Λευκός Οίκος.

ΚΑΙΡΟΣ: Λίγες νεφώσεις, αύριο, στην Αττική με τη θερμοκρασία να φτάνει μέχρι τους 22 βαθμούς.


Keywords
Τυχαία Θέματα