Σπανούλης: «Ομορφο μπάσκετ και αποτελέσματα»

15:31 2/9/2014 - Πηγή: Bam
Ο Βασίλης Σπανούλης εξήγησε πώς ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να υλοποιήσει τους στόχους του τη νέα σεζόν, ενώ δεν γινόταν να μην αναφερθεί και στην Εθνική ομάδα, η οποία δίνει τη… μάχη της στο Παγκόσμιο Κύπελλο.Ο V-Span ρωτήθηκε αρχικά για πώς είναι να συμμετάσχει στην προετοιμασία της ομάδας του από την έναρξή της, καθώς τα προηγούμενα καλοκαίρια φορούσε ενίσχυε τις προσπάθειες της Εθνικής. «Είναι κάτι καινούριο. Δυστυχώς, έπρεπε
να το κάνω. Δεν μπορούσα να βοηθήσω την Εθνική ομάδα. Είχα το πρόβλημα τραυματισμού. Οι γιατροί συνέστησαν ξεκούραση και αποθεραπεία. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια κάνω προετοιμασία με την ομάδα και προσπαθούμε να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Είμαι πολύ καλύτερα τώρα. Πιστεύω το γόνατό μου να μην έχει ξανά ενοχλήσεις».

Επίσης, ο αρχηγός του Ολυμπιακού ανέφερε πώς «θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα που θα κυνηγήσει όλους τους στόχους. Να προσφέρουμε ωραίο μπάσκετ που θα το ευχαριστιέται ο κόσμος και να παίρνουμε αποτελέσματα».

Ο Βασίλης Σπανούλης κλήθηκε να σχολιάσει και την κλήρωση του Κυπέλλου, η οποία έφερε αντίπαλο τον Ολυμπιακό με τον Παναθηναϊκό και αυτή επηρεάζει την προετοιμασία των ομάδα: «Καλύτερα να ρωτήσετε του προπονητές. Εμείς καλούμαστε να ακολουθήσουμε τις οδηγίες τους. Αυτοί ξέρουν πώς να μας έχουν έτοιμους. Εμείς καλούμαστε να προετοιμάσουμε το σώμα και το μυαλό μας αρκετά γρήγορα στην χρονιά για ένα νοκ άουτ παιχνίδι που σε ένα μεγάλο ποσοστό θα μας φέρει πιο κοντά στον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Εχουμε τις απουσίες των παιδιών που παίζουν στις Εθνικές ομάδες. Κοιτάμε να δουλεύουμε σωστά. Περιμένουμε και τους διεθνείς να γυρίσουν και – όλοι ευχόμαστε – με κάτι μεγάλο για την χώρα μας, να συνεχίσουμε τις προπονήσεις και να είμαστε έτοιμοι».

Οσον αφορά την Εθνική, ο Kill Bill είπε: «Είναι μια καινούρια ομάδα με παιδιά που διψούν για επιτυχίες. Είναι ένα κράμα έμπειρων και νέων παικτών. Δεν χρειάζεται να τους βάζουμε παραπάνω πίεση. Αυτό που κάνουν το κάνουν πάρα πολύ καλά και είμαστε όλοι μαζί τους»
Keywords
Τυχαία Θέματα