Σπανούλης: «Σοβαρότερος ο τραυματισμός μου»

14:51 25/9/2013 - Πηγή: Bam

Άλλη μία εβδομάδα θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης ο Βασίλης Σπανούλης, αφού ο τραυματισμός του με την Εθνική Ελλάδας, αποδείχθηκε σοβαρός από τις εκτιμήσεις τον γιατρών.

Εκτός δράσης για άλλη μία εβδομάδα θα χρειαστεί να μείνει ο Βασίλης Σπανούλης, όπως δήλωσε ο ίδιος στο OLYMPIACOS BC TV στο περιθώριο της παρουσίασης του παιχνιδιού NBA2K14.

«Ο τραυματισμός μου ήταν σοβαρότερος

από ό,τι όλοι νόμιζαν. Απλώς δεν θέλαμε να το βγάλουμε προς τα έξω, επειδή είχαμε τα επίσημα παιχνίδια. Είχα ένα αρκετά σοβαρό διάστρεμμα. Τελικά αποφασίσαμε ακόμα με τον πόνο που ένιωθα, με ενέσεις και θεραπευτική αγωγή να βοηθάω την ομάδα. Τώρα είναι ταλαιπωρημένο το πόδι μου και θα χρειαστώ σίγουρα άλλη μία τουλάχιστον εβδομάδα για να συνέλθω», δήλωσε μεταξύ άλλων ο διεθνής πλέι μέικερ του Ολυμπιακού και πρόσθεσε:

«Σίγουρα θα είμαι έτοιμος όταν πρέπει. Με την σωστή θεραπεία και την ξεκούραση πιστεύω στο τέλος αυτής της εβδομάδας να μπω κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας, επειδή απομένουν λίγες μέρες μέχρι να αρχίσουν τα επίσημα παιχνίδια και έχουμε το ταξίδι στη Βραζιλία, ενώ έχουμε την πρεμιέρα με τον Παναθηναϊκό. Πρέπει η ομάδα να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα».

Keywords
Τυχαία Θέματα