Στη 1 το μεσημέρι Τσίπρας-Πούτιν!

09:41 8/4/2015 - Πηγή: Bam

Όλο το φάσμα των σχέσεων Ελλάδας – Ρωσίας και ενδεχομένως το ζήτημα του χρέους, θα βρεθεί στο επίκεντρο της συνάντησης, στη 1 το μεσημέρι της Μ. Τετάρτης, του Αλέξη Τσίπρα με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, στη Μόσχα. «Ο κ. Τσίπρας θα ζητήσει να εξαιρεθούν τα ελληνικά προϊόντα από το εμπάργκο της Μόσχας», μεταδίδουν ρωσικά ΜΜΕ.

Να μην θέσει σε κίνδυνο το κοινό ευρωπαϊκό μέτωπο των κυρώσεων κατά του Κρεμλίνου, κάλεσε εκ νέου τον Έλληνα πρωθυπουργό ο Μάρτιν Σουλτς.

Αποτίμηση των μέχρι στιγμής διαβουλεύσεων ανάμεσα στην ελληνική πλευρά και τους θεσμούς θα επιτελεστεί σήμερα και αύριο, Μ. Πέμπτη, στο EuroWorking Group που συγκαλείται στις Βρυξέλλες. Ομιλητής σε εκδήλωση του Ιδρύματος του Τζορτζ Σόρος στο Παρίσι θα είναι ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Μόνον φοιτητές που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας ή ανυπέρβλητη οικονομική δυσχέρεια, δικαιούνται πλέον μετεγγραφή, έπειτα από την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που έκρινε αντισυνταγματικό το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο.

Εννέα συλλήψεις και 21 προσαγωγές στα ολονύχτια επεισόδια αντιεξουσιαστών στα Εξάρχεια και στο Πολυτεχνείο. Συνθήματα με σπρέϊ στους τοίχους γύρω από τη Βουλή, υπέρ της απελευθέρωσης του Σάββα Ξηρού και κατά του «τρομονόμου».

Τραγωδία στην περιοχή Φοίνικας Σαλαμίνας! Ένας άνδρας και μία γυναίκα βρέθηκαν νεκροί με τραύματα από πυροβόλο όπλο. Σύμφωνα με εκτιμήσεις της Αστυνομίας, ο άνδρας σκότωσε τη γυναίκα και μετά έβαλε τέλος στη ζωή του.

Νεκρός από σφαίρες μέσα στο αυτοκίνητό του σε δρόμο του Λονδίνου βρέθηκε Σύρος, πρώην ιμάμης. Θανάσιμα τραυματισμένος στο ίδιο όχημα και ένας ακτιβιστής κατά του καθεστώτος του Μπασάρ Αλ Άσαντ.

Μέχρι το καλοκαίρι θα τεθεί σε εφαρμογή η «δωρεάν κάρτα μετακίνησης» των μακροχρόνια ανέργων για τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Το μέτρο αποσκοπεί στην στήριξη των οικονομικά ασθενέστερων ομάδων που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση.

ΚΑΙΡΟΣ: Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, από το μεσημέρι, στην Αττική. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα «πέσει» στους 14 βαθμούς Κελσίου.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα