Στην Αθήνα 106 Έλληνες διασωθέντες!

16:56 31/12/2014 - Πηγή: Bam

Στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» προσγειώθηκε στις 3:30 μ.μ. της Τετάρτης, προερχόμενο από το Πρίντεζι της Ιταλίας, το αεροσκάφος με περίπου 100 Έλληνες διασωθέντες του πλοίου «Norman Atlantic». Σύμφωνα με το νεότερο επίσημο απολογισμό, ο αριθμός των νεκρών φθάνει τους 13, ενώ 30 άτομα αγνοούνται.

Παραμένουν τα προβλήματα από το κύμα βαρυχειμωνιάς στην εκπνοή του 2014! Νέες «ουρές» σχηματίστηκαν την Τετάρτη στην έξοδο της εθνικής προς Λαμία από το 90ό μέχρι το 130ό χιλιόμετρο στο ύψος του Κάστρου Βοιωτίας. Αιτία, η χιονόπτωση

και η οδήγηση, υποχρεωτικά, με χρήση αλυσίδων.

Κλειστές παραμένουν λόγω χιονόπτωσης η λεωφόρος Πάρνηθας από το ύψος του τελεφερίκ, και ο Περιφερειακός της Πεντέλης. Η κυκλοφορία έχει, επίσης, διακοπεί στον επαρχιακό δρόμο Ελευσίνας – Δερβενοχωρίων, ενώ απαραίτητες είναι οι αλυσίδες στην παλαιά εθνική Αθηνών-Θηβών.

Μέχρι το βράδυ θα έχει αποκατασταθεί, σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές, η ηλεκτροδότηση στα βόρεια προάστια της Αττικής, όπως στην Άνοιξη και τη Δροσιά. Το πρόβλημα οφείλεται σε δέντρα και κλαδιά που έπεσαν πάνω σε κολώνες της ΔΕΗ εξαιτίας των ανέμων.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί τη χώρα σε στάση πληρωμών και χρεοκοπία» είπε ο Αντώνης Σαμαράς, ανεβάζοντας κι άλλο τους τόνους, στην έναρξη μόλις της προεκλογικής περιόδου. «Ο ελληνικός λαός θέλει ενότητα και σταθερότητα» τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Την αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ στην επόμενη Βουλή έθεσε ως στόχο ο Αλέξης Τσίπρας ενώπιον της Πολιτικής Γραμματείας στην Κουμουνδούρου. «Δυνατό KKE στη νέα Βουλή» ευχήθηκε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Από τις 10:00 μ.μ. θα αποσυρθούν, σήμερα, παραμονή Πρωτοχρονιάς, σταδιακά, τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Αύριο Πέμπτη και την Παρασκευή, τα δρομολόγια του ΗΣΑΠ και του Μετρό θα πραγματοποιούνται ανά 10 λεπτά, και του Τραμ ανά 30.

ΚΑΙΡΟΣ: Χιονοπτώσεις και ισχυροί άνεμοι σε όλη τη χώρα, αύριο Πρωτοχρονιά. Με χιονόνερο ή χιόνι η πρώτη μέρα του 2015 στην Αττική, ενώ η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από μείον 1 έως 4 βαθμούς Κελσίου.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα