Στην ΕΟΚ σύμβουλοι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, έρχεται ο Λαφαγιέτ

21:23 20/7/2014 - Πηγή: Bam
Η Εθνική θα αναχωρήσει την Τρίτη (22/7) για το Καρπενήσι και την Δευτέρα (21/7) εκπρόσωποι του Ολυμπιακού θα βρεθούν στα γραφεία της ΕΟΚ.Οι «ερυθρόλευκοι» θα εξετάσουν τα ασφαλιστήρια συμβόλαιο που έχει συνάψει η ΕΟΚ για τους μπασκετμπολίστες της Εθνικής Ανδρών, καθώς στην επίσημη αγαπημένη έχουν κληθεί οι Γιώργος Πρίντεζης, Βαγγέλης Μάντζαρης και Κώστας Σλούκας.
Θυμίζουμε πως το ίδιο είχε συμβεί και με τα ασφαλιστήρια των Ιωάννη Παπαπέτρου, Δημήτρη Αγραβάνη και Ανδρέα Χριστοδούλου που ήταν στην Εθνική Νέων Ανδρών.

Πέραν της επίσκεψης των συμβούλων της ΚΑΕ Ολυμπιακός στην ΕΟΚ, στον Πειραιά αναμένουν και την άφιξη του Ολιβερ Λαφαγιέτ. Ο 30χρονος γκαρντ αναμένεται στην Ελλάδα το βράδυ της Δευτέρας (21/7), ώστε να έχει την πρώτη του γνωριμία με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, ενώ στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Κροατία, ώστε να συμμετάσχει στην προετοιμασία της Εθνικής της ομάδας για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Πέραν του Λαφαγιέτ, όμως, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα και ο Οθέλο Χάντερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα