Στο πιτς φυτίλι καθαρό, βρόμικο και πάλι καθαρό!

14:27 2/2/2015 - Πηγή: Bam

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στο sport-fm.gr τις…μεταλλάξεις του φετινού ελληνικού πρωταθλήματος!

*** Την πρώτη εβδομάδα του Δεκέμβρη, το πρωτάθλημά μας ήταν καθαρό. Βλέπετε, μόλις ο ΠΑΟΚ είχε ξεφύγει πέντε πόντους του Ολυμπιακού, έχοντάς τον κερδίσει μέσα στο Καραϊσκάκη. Ο δε Παναθηναϊκός ήταν μόλις στον πόντο από τον Ολυμπιακό.

***

Τώρα, πρώτη ημέρα του Φλεβάρη, μέσα σε λιγότερο από δύο μήνες, το πρωτάθλημά μας έγινε βρόμικο. Βλέπετε, ο Ολυμπιακός πήγε τρένο, πήρε σερί όλα τα παιχνίδια του και το -5 από τον ΠΑΟΚ, το έκανε +5. Και το +1 από τον Παναθηναϊκό το μετέτρεψε σε +8.

*** Εννοείται πως όλα έγιναν από τη διαιτησία.

*** Από τη διαιτησία ο ΠΑΟΚ έφαγε τέσσερα στην Ξάνθη, τρία στα Γιάννινα και τρία στην Τρίπολη. Συν δύο από τον Παναιτωλικό στην Τούμπα.

*** Από τη διαιτησία ο Παναθηναϊκός έφαγε κι αυτός τέσσερα στην Ξάνθη κι έφερε ισοπαλίες σε Τρίπολη, Γιάννινα και Νέα Σμύρνη.

*** Εξυπακούεται ότι από τη διαιτησία ο Ολυμπιακός κέρδισε και τα εννιά σερί παιχνίδια του.

*** Παράλληλα, από τη διαιτησία στο ίδιο αυτό διάστημα ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε από το Γιουρόπα με ήττα από την Γκινγκάμπ μέσα στην Τούμπα, αλλά κι από το κύπελλο με 0-0 στην Κέρκυρα.

*** Επίσης από τη διαιτησία ο Παναθηναϊκός στο κύπελλο αποκλείστηκε από την Ξάνθη με ήττα μέσα στη Λεωφόρο και τέλειωσε το Γιουρόπα Λιγκ χωρίς νίκη, με ισοπαλία 1-1 με την πορτογαλική Εστορίλ μέσα στη Λεωφόρο.

*** Αλλά, βέβαια, υπάρχει εύκολος τρόπος να γίνει πάλι καθαρό το πρωτάθλημά μας. Να χάσει ο Ολυμπιακός στην Τούμπα και στη Λεωφόρο. Ε;

Πηγή : http://www.sport-fm.gr/article/sto-pits-futili-katharo-bromiko-kai-pali-katharo/2849346

Keywords
Τυχαία Θέματα