Στόχος η κατάκτηση του 43ου!

11:01 23/8/2015 - Πηγή: Bam

Το πρώτο του επίσημο παιχνίδι δίνει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται τον Πανιώνιο στο Καραϊσκάκη, στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας.

Τρεισήμισι μήνες μετά το τελευταίο τους παιχνίδι οι Πειραιώτες επανέρχονται στην αγωνιστική δράση, έχοντας ένα και μόνο στόχο την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος σε συνδυασμό με εκείνη του Κυπέλλου Ελλάδας και μίας καλής πορείας στο Champions League.

Όσον αφορά τον σημερινό αγώνα, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να προσφέρουν γκολ και θέαμα στον κόσμο που θα βρεθεί απόψε στο Φάληρο και μπουν με το δεξί στις επίσημες υποχρεώσεις τους.

Στον πάγκο φέτος βρίσκεται νέος προπονητής και δεν είναι άλλος από τον Μάρκο Σίλβα, ο οποίος στην αποστολή πήρε όλα τα μεγάλα φετινά αποκτήματα της ομάδας σε συνδυασμό με τους «παλιούς» και τους ταλαντούχους Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Ντα Κόστα (το μοναδικό νέο πρόσωπο στην άμυνα), Σιόβα και Μαζουακού. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Μιλιβόγεβιτς και ο Μπουχαλάκης, ο οποίος έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Πορτογάλου τεχνικού.

Στο δεξί άκρο της επίθεσης θα είναι ο Πάρντο, στο αριστερό ο Ντουρμάζ (αν και ο Σεμπά στις προπονήσεις έδειξε να είναι σε εξαιρετική κατάσταση). Ο Φορτούνης θα αναλάβει οργανωτικό ρόλο, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Φινμπόγκασον. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Βούρος, Καμπιάσο, Ντοσεβί, Φουστέρ, Χάρα. Εκτός είναι οι Μανιάτης, Τσόρι, Πουλίδο και Σαλίνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Bam