«Στοπ» από Σίλβα για Πλούταρχο

09:11 19/4/2016 - Πηγή: Bam
Άναψε… κόκκινο ο Μάρκο Σίλβα στους παίκτες του που σχεδίαζαν να διασκεδάσουν στον Πλούταρχο μετά τη φιέστα για το 43ο πρωτάθλημα, λόγω του Κυπέλλου. Φιλικό με τον Πανιώνιο θα δώσουν οι «ερυθρόλευκοι».

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού σχεδίαζαν να πάνε το βράδυ της Κυριακής και λίγες ώρες μετά τη φιέστα για το 43ο πρωτάθλημα στο κέντρο που εμφανίζεται ο Γιάννης Πλούταρχος. Ωστόσο, όπως αναφέρεται στη «Live Sport» δεν έδωσε τη συγκατάθεσή του ο Μάρκο Σίλβα
και ο λόγος ήταν πως εμφανίστηκε αντίθετος, καθώς δεν έχουν ολοκληρωθεί οι υποχρεώσεις των «ερυθρόλευκων» στη φετινή σεζόν.

Υπάρχει τη Μεγάλη Τετάρτη η ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και όπως όλα δείχνουν και ο τελικός στις 7 Μαΐου. Ο Πορτόγαλος επέτρεψε τη νυχτερινή διασκέδαση, αλλά με… μέτρο και ως γνωστόν το ποδοσφαιρικό τμήμα γιόρτασε μαζί με τον Ερασιτέχνη (άλλωστε έδωσαν το «παρών» όλα τα τμήματά του και στη φιέστα).

Φιλικό με Πανιώνιο

Οι Πειραιώτες έδωσαν την Κυριακή το τελευταίο τους ματς για το φετινό πρωτάθλημα την Κυριακή στο 5-0 επί της Καλλονής, αλλά επειδή η σεζόν έχει και συνέχεια αναμένεται να δοθεί φιλικό παιχνίδι με τον Πανιώνιο στου Ρέντη. Δεν είναι οριστικό ακόμη, δεν έχει ανακοινωθεί. Ωστόσο, φαίνεται πως έχει «κλειδώσει». Ο 39χρονος τεχνικός δεν θέλει να μείνει η ομάδα του χωρίς παιχνίδι μέχρι τον ημιτελικό Κυπέλου με τον ΠΑΟΚ.

Αγωνία επικρατεί για τον Μάνουελ Ντα Κόστα, καθώς αποχώρησε με ενοχλήσεις στον δεξιό οπίσθιο μηριαίο από το ματς με την Καλλονή και την Τετάρτη αναμένεται να υπάρξουν νεότερα.

πηγή: http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/stop-apo-silba-gia-ploutarxo/3159869
Keywords
Τυχαία Θέματα