Συνεχίζεται το θρίλερ της Ελλάδας!

08:39 12/2/2015 - Πηγή: Bam

Χωρίς συμφωνία αλλά και χωρίς κοινό ανακοινωθέν ολοκληρώθηκε το έκτακτο Eurogroup για την Ελλάδα. «Θα απαιτηθούν πολλές αμοιβαίες υποχωρήσεις για να φτάσουμε σε συμβιβασμό», δήλωσε αμέσως μετά ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης. «Θα συνεχίσουμε στη συνεδρίαση της Δευτέρας» ανέφερε ο πρόεδρος του συμβουλίου, Γερούν Ντάϊσελμπλουμ.

Τις προτάσεις που παρουσίασε ο Γιάνης Βαρουφάκης στο συμβούλιο των Ευρωπαίων υπουργών Οικονομικών αποκαλύπτει σήμερα το Bloomberg.

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο ο Έλληνας υπουργός εξέθεσε τέσσερις αρχές για μία νέα χρηματοδοτική συμφωνία, η οποία θα διασφαλίζει βιωσιμότητα και αναδιάρθρωση του χρέους.

Στις Βρυξέλλες για τη σημερινή Σύνοδο Κορυφής βρίσκεται ο πρωθυπουργός μαζί με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει υπάρξει αίτημα κατ’ ιδίαν συνάντησης του Αλέξη Τσίπρα με την Άγκελα Μέρκελ, ωστόσο αναμένεται να έχουν σύντομο τετ-α-τετ στο περιθώριο της Συνόδου.

Νέες συγκεντρώσεις ενάντια στα εκβιαστικά διλήμματα και τις πιέσεις των δανειστών διοργανώθηκαν χθες, μέσω των social media, σε πολλές πόλεις της χώρας, με αφορμή την έκτακτη συνεδρίαση του Eurogroup. Περισσότεροι από 20.000 πολίτες βρέθηκαν στο Σύνταγμα και στο Λευκό Πύργο. Εκδηλώσεις υποστήριξης πραγματοποιήθηκαν και στο εξωτερικό.

Κλειστοί δρόμοι και σχολεία γι’ άλλη μια μέρα στην Αττική λόγω παγετού. Ούτε την Πέμπτη άνοιξαν τα περισσότερα σχολεία στα βόρεια προάστια. Εκτός κυκλοφορίας παραμένουν, ο δρόμος Χασιάς-Δερβενοχωρίων, η λεωφόρος Πάρνηθας και ο περιφερειακός της Πεντέλης.

Ο βετεράνος δημοσιογράφος του CBS και της εκπομπής «60 Minutes», Μπομπ Σάιμον, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στo Μανχάταν. Ο Σάιμον υπήρξε δημοσιογράφος στο κανάλι εδώ και πέντε δεκαετίες, έχοντας λάβει 27 Emmys για μεγάλα ρεπορτάζ όπως οι πόλεμοι του Βιετνάμ και του Κόλπου και οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

ΚΑΙΡΟΣ: Ασθενείς χιονοπτώσεις στην Αττική με διαστήματα ηλιοφάνειας. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα φτάσει στους 7 βαθμούς Κελσίου.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα