Θεοδωρίδης: «Έχετε δει την Μίλαν και την Ίντερ να κάνουν τέτοιες φιέστες;»

09:02 18/4/2016 - Πηγή: Bam
Ευχαριστημένος για τον τρόπο που τελείωσε το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός αλλά και για τη φιέστα στο «Καραϊσκάκη» εμφανίστηκε ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Εντυπωσιασμένος από την γιορτή του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του 43ου πρωταθλήματος εμφανίστηκε ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στους οπαδούς των «ερυθρόλευκων» τονίζοντας πως οι μισή Ελλάδα υποστηρίζει τους Πειραιώτες. Τέλος, είπε πως αν δεν ήταν ο Καλογερόπουλος στο ντέρμπι με την ΑΕΚ οι Πειραιώτες θα είχαν πάρει αήττητοι το πρωτάθλημα.

«Έχετε δει πουθενά τέτοιες φιέστες; Έχετε δει τις Μίλαν και Ίντερ να έχουν τέτοιες φιέστες; Είναι η ομάδα που το φτιάχνει όλο αυτό και είναι και οι οπαδοί μας που μας βοηθούν», ανέφερε αρχικά ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού στη μεικτή ζώνη.

Στη συνέχεια ο Σάββας Θεοδωρίδης τόνισε: «Θα πρέπει να ευχαριστούμε αυτόν τον κόσμο. Αυτούς τους οπαδούς με κάθε τρόπο. Με το πρωτάθλημα και τις μεταγραφές που κάνει ο πρόεδρος. Αυτό που είδατε σήμερα είναι το 1 / 100 από τον κόσμο. Η μισή Ελλάδα είναι Ολυμπιακοί. Τα 5 εκατ. στα 10. Είναι τυχεροί οι οπαδοί μας που τα βιώνουν όλα αυτά και τυχεροί και εμείς. Κάναμε μία καταπληκτική χρονιά και εάν δεν ήταν ο Καλογερόπουλος θα τελειώναμε αήττητοι».

πηγή: http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/theodwridis-exete-dei-tin-milan-kai-tin-ider-na-kanoun-tetoies-fiestes/3159539
Keywords
Τυχαία Θέματα