Θρίλερ για τη ξανθή «Μαρία»!

09:13 21/10/2013 - Πηγή: Bam

Στον ανακριτή τη Δευτέρα το ζευγάρι των Ρομά. Με τη συνδρομή της Interpolσυνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτότητα της μικρής «Μαρίας» που εντοπίστηκε στον καταυλισμό στα Φάρσαλα.

Στον ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί τη Δευτέρα το ζευγάρι των Ρομά για την υπόθεση του μικρού ξανθού κοριτσιού. Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτότητα του παιδιού. Εξετάζεται το ενδεχόμενο η «Μαρία» να είναι μεγαλύτερη από την ηλικία που αναγράφεται στα έγγραφά του. Στις έρευνες μετέχει και η Interpol.

Τη Δευτέρα αναμένεται

να δοθούν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του ζευγαριού των Ρομά, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία.

Ο 39χρονος και η 40χρονη αντιμετωπίζουν τα αδικήματα της αρπαγής ανηλίκου και της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης κατ’ εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος.

Ωστόσο, η 40χρονη Ρομά επιμένει στον ισχυρισμό της πως παρέλαβε το ξανθό κορίτσι από μία γυναίκα έξω από σούπερ-μάρκετ, η οποία στη συνέχεια έσπευσε να εξαφανιστεί.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Τετάρτη, στο σπίτι των δύο Ρομά στα Φάρσαλα εντοπίστηκε το ξανθό κοριτσάκι το οποίο φώναζαν «Μαρία» και όπως διαπιστώθηκε και μετά από εξέταση DNA, δεν ήταν δικό τους.

Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο το ζευγάρι των Ρομά να ανήκει σε κύκλωμα αγοραπωλησίας βρεφών.

Ταυτόχρονα, εξετάζουν πληροφορίες βάσει των οποίων τη μικρή «Μαρία» παρέδωσε στο ζευγάρι τρίτο άτομο, βουλγαρικής υπηκοότητας, το οποίο έσπευσε να εξαφανιστεί μετά τον εντοπισμό του παιδιού μαζί με την μητέρα του από τη Βουλγαρία.

Παράλληλα, σε συνεργασία και με την Interpol, βγαίνουν από το αρχείο άλυτες υποθέσεις εξαφανισμένων παιδιών.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών οι καταγγελίες γονέων, σύμφωνα με τους οποίους κάποιοι τους είχαν πει πως τα μωρά τους πέθαναν κατά τη γέννα, χωρίς, όμως, να τους τα δώσουν ποτέ για την ταφή...

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα