Τι γίνεται με Ρέτσο, Μανιάτη και... Πατσατζόγλου;

13:09 10/11/2016 - Πηγή: Bam
Το πρωτάθλημα μπορεί να βρίσκεται στον "αέρα", όμως η μεταγραφολογία όσο πλησιάζουμε προς τον Ιανουάριο ολοένα και αυξάνει για τους "ερυθρόλευκους". Στην επικαιρότητα βρίσκονται δυο παίκτες του Ολυμπιακού (Μανιάτης, Ρέτσος) και ένας... μελλοντικός (Πατσατζόγλου).

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έχει περιέλθει σε μια πολύ περίεργη κατάσταση για αυτόν. Στα 30 του, έχει φτάσει να προπονείται απλά με την ομάδα του Ολυμπιακού
και οι μόνες του συμμετοχές σε ματς να είναι με την Εθνική ομάδα, αφού στον Ολυμπιακό έχει μόλις 102' συμμετοχής! Έχει πλέον αποφασίσει πως δεν έχει μέλλον στην ομάδα και αναμένεται στο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι τον Ιανουάριο, να ψαχτεί έντονα για μεταγραφή σε ομάδα του εξωτερικού (Βέλγιο, Ιταλία).

Αντίθετα, τα πράγματα πάνε από το καλό στο καλύτερο για τον Παναγιώτη Ρέτσο. Ο 18χρονος κεντρικός (και όχι μόνο) αμυντικός, είδε τον βασικό αριστερό μπακ της ομάδας να τραυματίζεται και ο Μπέντο να τον εμπιστεύεται στην θέση αυτή. Παρότι δεν είναι η φυσική του θέση, έχει αγωνιστεί αξιοπρεπώς και σιγά σιγά ξεψαρώνει έχοντας ήδη 9 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα οι εμφανίσεις του έχουν τραβήξει ιταλικά... μάτια πάνω του (Φιορεντίνα, Τζένοα), με τον Ολυμπιακό ωστόσο να μην το συζητά καν γιατί πιστεύει πως έχει "θησαυρό" στα χέρια του.

Στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο θέλουν να φτιάξουν έναν ελληνικό πυρήνα που λείπει τα τελευταία χρόνια από την ομάδα. Στο πλαίσιο της αξιοποίησης Ρέτσου (και άλλων "μικρών"), έρχεται και το ενδιαφέρον για τον αμυντικό του Πανιωνίου, Βασίλη Πατσατζόγλου. Ο 22χρονος ανιψιός του Χρήστου Πατσατζόγλου με καλή καριέρα στον Ολυμπιακό, με προσόν το ύψος του (1,90μ) και το γεγονός ότι καλύπτει πολλές θέσεις (δεξί και κεντρικό μπακ, αμυντικό χαφ) τον έχουν βάλει στα... κιτάπια των σκάουτερ των Πειραιωτών. Έχει ήδη 12 συμμετοχές στην Super League και συνεχίζει να μαζεύει εμπειρίες υπό το... βλέμμα του Ολυμπιακού.

Θετική άποψη Μπέντο για Σιώπη, αλλά…

Οι Πειραιώτες, όπως έγινε γνωστό, φαίνεται πως έχουν το προβάδισμα για την απόκτηση του Έλληνα χαφ του Πανιωνίου για τον οποίο έχει πολύ καλή άποψη και ο Πάουλο Μπέντο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πορτογάλος τεχνικός σε συζητήσεις που έχει με ανθρώπους της ομάδας έχει μεταφέρει τη θετική του άποψη για την αξία του 22χρονου άσου, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια ξεχωρίζει με τις εμφανίσεις του με την ομάδα της Νέας Σμύρνης. Ωστόσο, υπάρχει προβληματισμός για την πληθώρα των επιλογών που υπάρχουν στη θέση που παίζει ο Σιώπης.
Keywords
Τυχαία Θέματα