«Τί σήμερα, τί αύριο, τί τώρα» - Η Ελευθερία Αρβανιτάκη τραγουδά Τσιτσάνη στο Ηρώδειο

21:02 27/9/2014 - Πηγή: Bam
Στις 18 Ιανουαρίου 2015 συμπληρώνονται 100 χρόνια από τη γέννηση του μεγάλου Έλληνα δημιουργού, Βασίλη Τσιτσάνη, και 30 χρόνια από το θάνατό του. Λίγους μήνες πριν από την επέτειο αυτή, την 1η Οκτωβρίου 2014, η Ελευθερία Αρβανιτάκη παρουσιάζει στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού ένα ξεχωριστό αφιέρωμα με επιλεγμένα τραγούδια από το πλούσιο έργο του εστιάζοντας σε αυτά που έχουν ερμηνεύσει κυρίως γυναίκες.

Στη συναυλία αυτή καλεσμένος θα είναι ο συνθέτης και δημιουργός Σταμάτης Κραουνάκης που θα προσεγγίσει το Τσιτσάνη με το δικό του τρόπο, ενώ το

ίδιο βράδυ θα συναντηθούν ξανά επί σκηνής η Ελευθερία Αρβανιτάκη και η Οπισθοδρομική Κομπανία, για πρώτη φορά μετά από 25 χρόνια, εξασφαλίζοντας στο κοινό μια σπάνια καλλιτεχνική έκπληξη.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη δηλώνει σχετικά: «Η συγκίνηση είναι με το μέρος μου αυτό το φθινόπωρο. Θα τραγουδήσω ξανά τραγούδια της χαράς μας, της λύπης μας, της καρδιάς μας, του πολιτισμού μας. Θα συναντήσω ξανά τους νεανικούς μου φίλους που ξεκινήσαμε μαζί το μαγικό ταξίδι της μουσικής αρχίζοντας από τον Τσιτσάνη. Θα συναντήσω πρώτη φορά στη σκηνή τον Σταμάτη Κραουνάκη, Η Ελευθερία Αρβανιτάκη δηλώνει σχετικά: «Η συγκίνηση είναι με το μέρος μου αυτό το φθινόπωρο. Θα τραγουδήσω ξανά τραγούδια της χαράς μας, της λύπης μας, της καρδιάς μας, του πολιτισμού μας. Θα συναντήσω ξανά τους νεανικούς μου φίλους που ξεκινήσαμε μαζί το μαγικό ταξίδι της μουσικής αρχίζοντας από τον Τσιτσάνη. Θα συναντήσω πρώτη φορά στη σκηνή τον Σταμάτη Κραουνάκη, μια από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες της ελληνικής μουσικής, με τον οποίο μοιραζόμαστε την ίδια αγάπη για τον Βασίλη Τσιτσάνη».

Παίζουν οι μουσικοί (με αλφαβητική σειρά):Δημήτρης Γάσιας (βιολί)Γιώργος Γεωργιάδης (κοντραμπάσο)Αλέξανδρος Κτιστάκης (τύμπανα, ενορχηστρώσεις)Κώστας Μερετάκης (κρουστά)Νίκος Μέρμηγκας (μπουζούκι, ενορχηστρώσεις)Δημήτρης Μυστακίδης (κιθάρα)Μανώλης Πάππος (μπουζούκι)Παναγιώτης Τσεβάς (ακορντεόν)Γιάννης Τσέρτος (πιάνο)

Επιμέλεια ήχου: Χάρης Κρεμμύδας, Γιάννης ΠετρόλιαςΣχεδιασμός φώτων: Phil Hills

«Τί σήμερα, τί αύριο, τί τώρα» Η Ελευθερία Αρβανιτάκη τραγουδάει Βασίλη Τσιτσάνη1 Οκτωβρίου | Ωδείο Ηρώδου ΑττικούΏρα έναρξης: 9:00μμ

Τιμές Εισιτηρίων:90 Vip60 Α Ζώνη45 Β Ζώνη35 Γ Ζώνη20 Άνω Διάζωμα10 ΑΜΕΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα