Το νέο αίμα του Ολυμπιακού «καθάρισε» την Σπάρτη

17:11 15/12/2016 - Πηγή: Bam
Ο Ολυμπιακός με τον Μανθάτη να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ στην Σπάρτη έκανε το 3/3 και πήρε και επίσημα την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, όντας πρώτος και αήττητος στον όμιλο.

Το ματς

Ο Ολυμπιακός βγήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση. Μόλις στο 5’ λεπτό είχε πραγματοποιήσει δύο τελικές προσπάθειες, όμως η μπάλα δεν έκανε
το χατίρι στον Τσόρι και κατέληξε αρχικά στο δοκάρι και στην συνέχεια άουτ.

Η πρώτη ευκαιρία για τους γηπεδούχους ήρθε πέντε λεπτά αργότερα. Συγκεκριμένα από πολύ γρήγορη αντεπίθεση, ο Ηλιόπουλος έκλεισε προς το μέσα και σούταρε αλλά ο Χουτεσιώτης μπλόκαρε. Οι ερυθρόλευκοι κράτησαν την υπεροχή για το υπόλοιπο του ημιχρόνου, όμως δεν μπόρεσαν να βρουν το γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μπέντο ανακάτεψε λίγο την τράπουλα του και βάζοντας τον Μανθάτη στη θέση του Μάριν βρήκε και το γκολ. Στο 66’ Ο Πάρντο έκανε ωραία κίνηση, έκανε την σέντρα , η μπάλα βρήκε τον Μανθάτη στο δεύτερο δοκάρι ο οποίος με κεφαλιά σκόραρε για το 1-0.

Νωρίτερα οι Πειραιώτες είχαν χάσει δύο κλασικές ευκαιρίες με τον Ανδρούτσο να αστοχεί από σέντρα του Πάρντο και στο 60’με τον ίδιο παίκτη να ζητάει πέναλτι από μαρκάρισμα του Γιαννίτσι. Μετά το γκολ του Μανθάτη στο 66’ ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, ο Ολυμπιακός έσβησε κι άλλο τις μηχανές και με το 1-0 έκανε το 3/3 στην φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος.

Την πρόκριση από το δεύτερο όμιλο παίρνουν πρώτοι οι Πειραιώτες με 9 βαθμούς και ακολουθεί ο Πλατανιάς με 6.

Οι συνθέσεις:

Σπάρτη (Σωτήρης Αντωνίου): Μελίσσας, Γιαννίτσης, Γκαλίτσιος, Καρτσαμπάς, Αναστασόπουλος, Κατσίκης, Μπανούσης, Ηλιόπουλος, Ν. Αρσενίεβιτς, Βελλίνης.

Ολυμπιακός: (Μπέντο) Χουτεσιώτης , Ρέτσος ,Ντε λα Μπέγια, Μποτία, Βιάνα , Καμπιάσο,Μπουχαλάκης, Πάρντο, Τσόρι, Μάριν(57’ Μανθάτης) , Ανδρούτσος.
Giorgos Manthatis Goal HD - Sparti 0-1... από enteritament
Keywords
Τυχαία Θέματα