Το σήκωσε και στους μικρούς ο Ολυμπιακός

09:11 27/4/2016 - Πηγή: Bam
Η U-15 του Ολυμπιακού, επικράτησε 2-0 του ΠΑΟΚ στον τελικό του πρωταθλήματος της Super League και κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος.

Τον τίτλο του πρωταθλητή στη Super League U15 κατέκτησε ο Ολυμπιακός,
επικρατώντας 2-0 του ΠΑΟΚ, στον τελικό που διεξήχθη στους «Ζωσιμάδες».

Ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο της μπάλας στο πρώτο μέρος αλλά ο ΠΑΟΚ καλύτερες ευκαιρίες να πετύχει ένα τέρμα. Στο 19’ ο Πουρναράς από θέση τετ-α-τετ πλάσαρε λίγο άουτ και ένα λεπτό μετά ο Βράκας από καλό σημείο σούταρε αδύναμα. Τέλος, στο 33’, σε μια φάση διαρκείας και διαδοχικά σουτ των παικτών του ΠΑΟΚ, η «ερυθρόλευκη» άμυνα κατάφερε να διώξει.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 51’ οι Πειραιώτες κατάφεραν να προηγηθούν και να βάλουν τις… βάσεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Γεωργαντής κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας των Θεσσαλονικιών και με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ. Δύο λεπτά μετά, λίγο έλειψε πάντως να έρθει το ματς στα ίσια, αλλά ο Μουτζούρης έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Εν τέλει, οι παίκτες του Ολυμπιακού έκαναν το 2-0 στο 78’ με τον Μπουλάρι και «κλείδωσαν» τη νίκη και την κατάκτηση του τίτλου.

ΠΑΟΚ: Ταλιχμανίδης, Ταχάτος, Γρόσδης, Πουρνάρας, Βουτσάς, Ξιφιλίνος, Μαχαιρίδης, Μουτζούρης, Βρακάς, Γεωργιάδης, Θεοδωρίδης.

Ολυμπιακός: Βεζύρης, Ράμα, Μαρτίνης, Γκοτζαμανίδης,Μποσκουϊδης, Γλυνός, Κοτσιανούλης, Τσέργας, Γεωργαντής, Φέκκας, Μούγιος.

Διαιτητής: Μακρυπόδης

Γήπεδο: «Οι Ζωσιμάδες»

πηγή: http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/to-sikwse-kai-stous-mikrous-o-olumpiakos/3161735
Keywords
Τυχαία Θέματα