«Τώρα φοβάμαι τη Γιουνάιτεντ»

21:12 13/2/2014 - Πηγή: Bam

Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην χειρότερη κατάσταση των τελευταίων ετών φοβίζει τον Ηλία Πουρσανίδη, όπως δήλωσε ο ίδιος στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σε δώδεκα μέρες την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Ηλίας Πουρσανίδης μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Βασίλη Σαμπράκο τόνισε ότι είναι κακό που οι «ερυθρόλευκοι» θα βρούν

σε αυτό το «φεγγάρι» την ομάδα του Μόγες.

Επίσης ο 41χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε και στην αποχώρηση του Μήτρογλου, λέγοντας ότι είναι ένα ερωτηματικό γι’ αυτόν πώς θα λειτουργήσουν οι Πειραιώτες χωρίς αυτόν στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ωστόσο, συμπλήρωσε ότι ο Ολυμπιακός έχει τους παίκτες που μπορούν να καλύψουν το κενό του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

-Για τον ρυθμό του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη:

«Κουμπί δεν υπάρχει για να αλλάξει ο ρυθμός. Υπάρχει όμως το κίνητρο της φανέλας του Ολυμπιακού που το αλλάζει σε Ελλάδα και Ευρώπη. Επειδή όμως καλώς η κακώς μια νίκη του Ολυμπιακού στην Ελλάδα είναι αναμενομένη, περνάει απαρατήρητη. Στη Ευρώπη όμως είναι τελείως διαφορετικά. Στον Ολυμπιακό κάνει μεγάλο κακό που το πρωτάθλημα δεν είναι ανταγωνιστικό. Αυτό από μόνο του τα λέει όλα και για τις άλλες ομάδες».

-Για την Γιουνάιτεντ:

«Καταρχήν υπάρχουν δυο ξεχωριστά κομμάτια. Το ένα είναι ο Ολυμπιακός και το άλλο η Μάντσεστερ. Την Γιουνάιτεντ την φοβάμαι ότι κάπου θα ξεσπάσει και επειδή φοβάμαι την ελληνική νοοτροπία που τα ισοπεδώνει όλα όταν μεγάλοι σύλλογοι δεν βρίσκονται σε καλή ψυχολογία. Αυτό είναι που φοβάμαι περισσότερο
Ο Ολυμπιακός έχει μια πολύ καλή ομάδα όμως φοβάμαι την απουσία του Μήτρογλου γιατί η ομάδα είχε βρει το σύστημα σε αυτόν και ήξεραν οι παίκτες που να στραφούν. Δεν έχουνε κάνει πολλά παιχνίδια χωρίς τον Μήτρογλου και είναι ένα ερωτηματικό για έμενα πως θα λειτουργήσει η ομάδα».

-Για τον Μήτρογλου:

«Δεν έχει κάνει παιχνίδι ευρωπαϊκό χωρίς αυτόν! Στην Ελλάδα δεν ζορίζεται ενώ στα ευρωπαϊκά παιχνίδια είχε βοηθήσει πολύ ο Μήτρογλου είτε με τα γκολ του είτε αν τα δημιουργούσε. Είδαμε ότι και η Μάντσεστερ χάρηκε που ο Ολυμπιακός «έχασε» τον Μήτρογλου. Πάντως ο Ολυμπιακός έχει άξιους ποδοσφαιριστές που μπορούν να καλύψουν το κενό του».

Keywords
Τυχαία Θέματα