Τρίβει τα χέρια του ο μάνατζερ του Ολαϊτάν

13:10 12/8/2013 - Πηγή: Bam

Σίγουρος για την περαιτέρω εξέλιξη του Μάικ Ολαϊτάν δήλωσε ο Πασχάλης Τουντούρης, μάνατζερ του Νιγηριανού μεσοεπιθετικού του Ολυμπιακού, μέσω σχολίου που ανάρτησε στο Twitter.

Ικανοποιημένος από την προσαρμογή του Μάικλ Ολαίτάν και την απόδοσή του στα φιλικά προετοιμασίας του Ολυμπιακού παρουσιάζεται ο μάνατζέρ του, Πασχάλη Τουντούρης.

Ο

Νιγηριανός μεσοεπιθετικός ήταν από τους καλύτερους – αν όχι ο καλύτερος στο πρόσφατο παιχνίδι των Πειραιωτών με τη Βαλένθια – και ανάγκασε μέχρι τον πρώην πρόεδρο της Βαλένθια, Χάιμε Ορτί Ρουίθ, να μάθει πληροφορίες για εκείνον.

Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας ο 20χρονος παίκτης κατάφερε να βγει πρώτος σκόρερ της ομάδας, έχοντας πετύχει τρία γκολ.

Όλα αυτά είναι λογικό να κάνουν χαρούμενο τον άνθρωπο που πίστεψε στο ταλέντο του και πλέον όλοι αναγνωρίζουν την αξία του, η οποία άρχισε να φαίνεται από την περσινή σεζόν με τη Βέροια.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να συνειδητοποιώ ότι όλοι όσοι ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο έχουν καταλάβει την ποιότητα και τις τεράστιες δυνατότητες του Μάικλ Ολαϊτάν», έγραψε ο ατζέντης του διεθνούς άσου.

Σταύρος Καλογεράκης

Keywords
Τυχαία Θέματα