«Τσεκάρει Μουρίγιο ο Ολυμπιακός»

09:05 23/3/2016 - Πηγή: Bam
Μια περίπτωση που εξετάζεται σοβαρά από τον Ολυμπιακό για το αριστερό άκρο της άμυνας είναι ο Τζέφερσον Μουρίγιο, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα.

Ο Τζέφερσον Μουρίγιο απασχολεί τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με το «tuttomercatoweb». Πρόκειται για 24χρονο ποδοσφαιριστή από την Κολομβία, που αγωνίζεται στην Ντεπορτίβο Κούκουτα και είναι αριστερός μπακ-χαφ.

Η αναφορά στο συγκεκριμένο
δημοσίευμα γίνεται με αφορμή το ενδιαφέρον και της Τζένοα για τον παίκτη και τονίζεται ότι ο παίκτης είναι στη λίστα και των «ερυθρόλευκων» και πως δεν έχει «κλείσει» στον ιταλικό σύλλογο. Επίσης τον τσεκάρει και η Μαρσέιγ του Μίτσελ.

Ένα στοιχείο που έχει μεγάλο ενδιαφέρον και είναι πιθανόν να αποτελέσει και «όπλο» των πρωταθλητών Ελλάδος είναι ότι ο Μουρίγιο εκπροσωπείται και από τον Φραντσέσκο Λιτζέντι, που τον πρότεινε πάντως στην ομάδα της Γένοβας και με τον οποίο έχει συνεργαστεί και ο νυν ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Αρτούρ Μαζουακού. Αυτό σημαίνει ότι πρόκειται για άνθρωπο με τον οποίον πιθανόν να έχει γέφυρα επικοινωνίας ο Ολυμπιακός.

Προφανώς, οι Πειραιώτες θα προσπαθήσουν να προχωρήσουν τη συγκεκριμένη περίπτωση μόνο εφόσον πωληθεί ο Γάλλος μπακ.

πηγή: http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/tsekarei-mourigio-o-olumpiakos/3152737
Keywords
Τυχαία Θέματα