Τσιμίκας: «Δεν φοβόμαστε κανέναν»

10:32 24/10/2019 - Πηγή: Bam
Άξιζε κάτι καλύτερο ο Ολυμπιακός από το προχθεσινό παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου, όπως δήλωσε ο Κώστας Τσιμίκας.
font-size: 19px; background-color: #ffffff;" />
Από εκεί και πέρα, ο Σερραίος άσος έδωσε το σύνθημα για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, στοχεύοντας μόνο στη νίκη για την πανηγυρίσουν οι «ερυθρόλευκοι» με τους οπαδούς τους.

Για την αντίδραση του Ολυμπιακού κόντρα στους Βαυαρούς και την εικόνα με την Τότεναμ: «Όπως είχε συμβεί και εναντίον της Τότεναμ, έτσι και τώρα με την Μπάγερν δεν αλλάξαμε τον τρόπο παιχνιδιού μας. Αγωνιστήκαμε επιθετικά, προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε φάσεις και να απειλήσουμε τον αντίπαλο, πετύχαμε δύο γκολ και μέχρι το τέλος ήμασταν μέσα στην διεκδίκηση του αποτελέσματος. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, από κάποια λάθη δεχτήκαμε γκολ στο τέλος είμαστε πικραμένοι γιατί μας αδικεί η ήττα. Δείξαμε, όμως, ότι δεν φοβόμαστε κανέναν, θέλουμε εμείς να είμαστε κυρίαρχοι στον αγώνα και ανεξαρτήτως αντιπάλου να έχουμε την αγωνιστική εικόνα που μας ταιριάζει».

Για το πέρασμά του από την Ολλανδία και πόσο βελτιώθηκε: «Είναι κάτι που επίσης έχει να κάνει με την επιμονή στη δουλειά και με την ολοένα και καλύτερη προσαρμογή στις συνθήκες του κάθε ματς. Θα πρέπει να πω ότι στο επιθετικό κομμάτι έχω βοηθηθεί πολύ στην καριέρα μου από την παρουσία στο ολλανδικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Βίλεμ. Εκεί είχα την ευκαιρία να παίζω αρκετά επιθετικά και ήταν κάτι που μου έκανε καλό».
Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Αθλητικά > Bam
Τσιμίκας, Δεν,tsimikas, den