Τσίπρας κατά Άδωνι!

09:11 26/11/2013 - Πηγή: Bam

Ο ένας στάζει «φαρμάκι» για τον άλλον. Την Τρίτη η κόντρα τους με αφορμή το θέμα των φαρμάκων θα κορυφωθεί με συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Τσίπρα, την οποία ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν θα αφήσει αναπάντητη.

Τι «ντίλερ συμφερόντων» τον έχει πει, τι «εκπρόσωπο των φαρμακοβιομηχάνων» τον έχει αποκαλέσει. Στις 11:30 το πρωί της Τρίτης ήρθε η στιγμή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ,

Αλέξης Τσίπρας, να αντικρούσει τις κατηγορίες του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, με αφορμή τις τιμές των φαρμάκων, σε μία υπόθεση που έχει και ποδοσφαιρικές (παναθηναϊκές…) προεκτάσεις.

Η ολομέτωπη σύγκρουση των τελευταίων ημερών βαίνει σήμερα στην κορύφωσή της με συνέντευξη Τύπου που παραχωρεί (11.30 π.μ.) στα γραφεία της Κουμουνδούρου ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας και με τις απαντήσεις που αναμένεται να δώσει μετά στα ΜΜΕ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στη Βουλή, χθες, ο Άδωνις Γεωργιάδης κατήγγειλε ότι δέχεται πιέσεις από φαρμακοβιομηχανίες για τις τιμές των φαρμάκων, την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει την αντιπαράθεση για το ζήτημα, κι ενώ πιθανότατα αύριο Τετάρτη, θα διεξαχθεί η ψηφοφορία της επίμαχης τροπολογίας.

Τη Δευτέρα, ο ραδιοσταθμός «Στο Κόκκινο» κατέθεσε μήνυση και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος κατηγορεί την Κουμουνδούρου ότι βρίσκεται πίσω από συγκεκριμένη φαρμακοβιομηχανία (ΒΙΑΝΕΞ-οικογένεια Γιαννακόπουλου-ΠΑΟ) που διαφημίζεται, μέσω της ραδιοφωνικής συχνότητας.

Απαντώντας ο υπουργός Υγείας είπε ότι «αν κάποιος πρέπει να μου κάνει μήνυση και αγωγή, αυτός θα έπρεπε να ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί αυτόν κατηγορώ για συνδιαλλαγή».

Στο παιχνίδι μπήκε και η εφημερίδα «Αυγή», γράφοντας ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης «έχει αναλάβει δεσμεύσεις έναντι της φαρμακευτικής εταιρείας TEVA HELLAS SA, ισραηλινών συμφερόντων».

Το πρωί της Τρίτης, ο υπουργός Υγείας εμφανίστηκε στο «Σκάι» και κάλεσε σε κατ’ ιδίαν συνάντηση τον Αλέξη Τσίπρα.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα