Βαλβέρδε: «Αμοιβαία τα αισθήματα και η αγάπη»

02:16 1/11/2017 - Πηγή: Bam
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε επέστρεψε στον Πειραιά και στο «Γ. Καραϊσκάκης» γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο του Ολυμπιακού, ο οποίος θα τον έχει για πάντα στην καρδιά του.

Ο Ισπανός τεχνικός σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην αποθέωση του κόσμου του Θρύλου προς το πρόσωπο του, τονίζοντας ότι υπάρχει αμοιβαία αγάπη.

Επίσης,
ο προπονητής της Μπαρτσελόνα έδωσε συγχαρητήρια στους «ερυθρόλευκους» για την εμφάνισή τους και το αποτέλεσμα που πήραν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ερνέστο Βαλβέρδε:

Για την βράβευση και την αποθέωση του κόσμου του Ολυμπιακού:

«Είμαι πολύ συγκινημένος. Θα ήταν φυσιολογικό να δεχτώ τέτοια υποδοχή από τον κόσμο αν ήμουν εδώ πέρα. Το να έρθω εδώ με μία άλλη ομάδα ως στόχο να κερδίσω και να δέχομαι τέτοια αποθέωση δείχνει την ποιότητα που έχει ο κόσμος και πως συμπεριφέρεται. Υπάρχει αμοιβαία αγάπη από εμένα και τον κόσμο του Ολυμπιακού».

Για το ματς με τους «ερυθρόλευκους»:

«Ηταν το πρώτο ματς που δεν βάλαμε γκολ. Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ δυνατή ομάδα στην άμυνα και με τη βοήθεια του κόσμου του κατάφερε να πάρει ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα. Θέλω να του δώσω συγχαρητήρια».

Για το αν θα ήθελε να προκριθεί η Μπαρτσελόνα μαζί με τον Ολυμπιακό:

«Φυσικά θα ήταν κάτι το οποίο θα ήθελα πολύ. Υπάρχει ακόμη πολύ δουλειά μπροστά και για τις δύο ομάδες. Εχουμε δύο αγώνες και θα δούμε αν τελικά θα τα καταφέρουμε».
Keywords
Τυχαία Θέματα