Βρέθηκαν σοροί του πληρώματος του ελικοπτέρου!

13:12 11/2/2016 - Πηγή: Bam

Οι δύο σοροί του τριμελούς πληρώματος του ελικοπτέρου «Αγκούστα Μπελ» του Πολεμικού Ναυτικού που κατέπεσε και συνετρίβη τα ξημερώματα της Πέμπης στο Αιγαίο, βρέθηκαν από βατραχανθρώπους των Ειδικών Δυνάμεων στην περιοχή της νήσου Κινάρου, μεταξύ Αμοργού και Λέρου. Στο ελικόπτερο «Αγκούστα Μπελ» επέβαιναν ο κυβερνήτης Αναστάσιος Τουλίτσης (υποπλοίαρχος), ο συγκυβερνήτης Κωνσταντίνος Πανανάς (επίσης υποπλοίαρχος) και ο ναυτίλος Ελευθέριος Ευαγγέλου (ανθυπασπιστής). Επιτροπή εμπειρογνωμόνων θα διερευνήσει τα
αίτια του δυστυχήματος που βύθισε στο πένθος τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Και ενώ η επιχείρηση των ελληνικών Αρχών βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη για τον εντοπισμό του τρίτου χειριστή και του κόκπιτ του ελικοπτέρου, από την πλευρά της Τουρκίας εκδηλώθηκε νέα πρόκληση. Με ΝΟΤΑΜ που εξέδωσε το τουρκικό κέντρο επιχειρήσεων της Κωνσταντινούπολης ζήταγε τον έλεγχο των ερευνών ανάμεσα σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα.

Το NATO θα ετοιμάσει σχέδια για το πώς μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση της διακίνησης προσφύγων και μεταναστών στο Αιγαίο Πέλαγος, δήλωσε το μεσημέρι της Πέμπτης ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Ας Κάρτερ, μετά την ολοκλήρωση του συμβουλίου της Συμμαχίας στις Βρυξέλλες. Επισήμως τη βοήθεια του NATO ζήτησε και η Ελλάδα μαζί με την Τουρκία και τη Γερμανία, με τον αμερικανό υπουργό να υπογραμμίζει ότι η όποια παρέμβαση της Συμμαχίας θα έχει ως στόχο τις συμμορίες και τα δίκτυα των δουλεμπόρων.

Ανδρέας Μορφόπουλος
Keywords
Αναζητήσεις
αγκουστα μπελ κατεπεσε στη κιναρο, ελικοπτερα αγκουστα μπελ ετος κατασκευης
Τυχαία Θέματα