Υπέκυψε η 17χρονη μαθήτρια!

11:47 12/3/2015 - Πηγή: Bam

Έχασε το πρωί της Πέμπτης τη μάχη για τη ζωή η 17χρονη μαθήτρια Λυκείου της Ημαθίας, η οποία νοσηλευόταν στην εντατική νοσοκομείου της Ρώμης. Η άτυχη κοπέλα είχε εισαχθεί με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ύστερα από την πτώση της από μπαλκόνι ξενοδοχείου της ιταλικής πρωτεύουσας στις 4 Μαρτίου.

Από ώρα σε ώρα αναρτώνται στο Opengov οι 100 δόσεις για οφειλές σε Εφορία και ασφαλιστικά ταμεία. Μαζί τους θα ανακοινωθούν μέτρα είσπραξης που αφορούν λίστες φοροδιαφυγής, ΦΠΑ

και η ρύθμιση για τις τριγωνικές συναλλαγές transfer pricing για τους ομίλους επιχειρήσεων.

Δεν συζητάμε για μέτρα λιτότητας που προβλέπονταν από τη συμφωνία της προηγούμενης κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου, τόνισε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ με αφορμή τις διαπραγματεύσεις των Βρυξελλών ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης. Για τα τεχνικά κλιμάκια που καταφθάνουν στην Αθήνα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ξεκαθάρισε ότι θα παραλάβουν στοιχεία που σχετίζονται με τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις και την οικονομία.

Σε διάβημα διαμαρτυρίας προς το Βερολίνο προέβη το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών, εκφράζοντας την ενόχληση της Αθήνας για τις αλλεπάλληλες προσβλητικές αναφορές του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε προς το πρόσωπο του Γιάνη Βαρουφάκη.

Το μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα της Ελλάδας αναμένεται να βρεθεί στο επίκεντρο της συνάντησης που θα έχει την Πέμπτη στο Παρίσι ο Αλέξης Τσίπρας με τον γενικό γραμματέα του ΟΟΣΑ Άνχελ Γκουρία. Αύριο Παρασκευή ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στις Βρυξέλλες για συνομιλίες με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ.

Χτυπημένος από μία σπάνια ασθένεια του νευρικού συστήματος έφυγε σε ηλικία 63 ετών από τη ζωή ο Αμερικανός σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Γκλέιτζερ, δημιουργός της ταινίας “Still Alice” , για την οποία η Τζούλιαν Μουρ απέσπασε το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου.

ΚΑΙΡΟΣ: Ήλιος αλλά και ψύχρα στην Αττική. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα φτάσει στους 13 βαθμούς Κελσίου.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα