Ύποπτο δέμα στην Κηφισίας!

13:38 17/8/2015 - Πηγή: Bam

** Δέμα, πιθανόν ύποπτο, εξετάζουν άνδρες της Αντιτρομοκρατικής στην Λεωφόρο Κηφισίας 200, στο ύψος του Φάρου Ψυχικού, στο ρεύμα προς Αθήνα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το δέμα εντοπίστηκε σε στάση λεωφορείου μέσα σε πλαστικές σακούλες. Ο συναγερμός έληξε στις 2 το μεσημέρι, καθώς οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής που έσπευσαν στο σημείο και το εξέτασαν, διαπίστωσαν πως ήταν άδειο.

** Όλοι οι δρόμοι φαίνεται να οδηγούν προς τις κάλπες και μάλιστα «το συντομότερο δυνατόν»,

με πιθανότερη ημερομηνία -σύμφωνα με κυβερνητικά στελέχη, την 20ή Σεπτεμβρίου. Ωστόσο όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ό,τι ο Αλέξης Τσίπρας θα ζητήσει, πρώτα, ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή, με ελάχιστες, όμως, πιθανότητες επιτυχίας.

** Σκληρή κριτική στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης για τα όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα με αποκορύφωμα την ψήφιση του τρίτου Μνημονίου, ασκεί με δήλωσή του ο Μανώλης Γλέζος. Το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς και πρώην ευρωβουλευτής προειδοποιεί για τον κίνδυνο ο ΣΥΡΙΖΑ να αποτελέσει «εφταμηνίτικη παρένθεση», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

** Την λεπτομερή άποψή του επί του νέου μνημονίου παρουσιάζει, στο προσωπικό του blog, ο Γιάνης Βαρουφάκης. Αφού υπερασπίζεται τους χειρισμούς του τους μήνες που ήταν στο υπουργείο Οικονομικών, επισημαίνει ότι «η κυβέρνηση καλείται να εφαρμόσει ένα μνημόνιο που δεν πιστεύει».

** Την πεποίθηση ότι το 3ο πακέτο στήριξης θα βοηθήσει την Ελλάδα να ξανασταθεί στα πόδια της, εξέφρασε η Άνγκελα Μέρκελ, μιλώντας στο δεύτερο κανάλι της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης. Γι’ άλλη μια φορά απέκλεισε το «κούρεμα» του ελληνικού χρέους, ανέφερε, όμως, ότι υπάρχουν και άλλοι τρόποι, όπως η παράταση εξόφλησης και η μείωση των επιτοκίων.

** Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 11 το πρωί σε δάσος με πεύκα στην θέση Ανάληψη Αμαλιάδας. Επί τόπου πέντε οχήματα της Πυροσβεστικής που ήδη επιχειρούν για την κατάσβεση της φωτιάς.

** Επίθεση σκύλου ράτσας πίτμπουλ, δέχθηκε οκτάχρονο αγόρι σε τουριστική περιοχή του Ηρακλείου Κρήτης. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης όπου νοσηλεύεται με τραύματα στο δεξιό του μηρό.

** Περίπου 500.000 ευρώ σε μετρητά, που επρόκειτο να διανεμηθούν σε απομακρυσμένα χωριά, μετέφερε η πτήση των γραμμών της Ινδονησίας, που συνετρίβη με 54 επιβαίνοντες σε ορεινή περιοχή την Κυριακή. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για επιζώντες.

ΚΑΙΡΟΣ: Καλοκαιρινός θα είναι και αύριο, στην Αττική. Η θερμοκρασία στην Αθήνα, αμετάβλητη, μέχρι τους 35 βαθμούς Κελσίου.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα