Ζαρντίμ για Μπενφίκα και… Μήτρογλου

09:27 13/10/2013 - Πηγή: Bam

Ικανό για αποτέλεσμα στη Λισαβόνα απέναντι στην Μπενφίκα θεωρεί τον Ολυμπιακό ο… παλιόφιλος Λεονάρντο Ζαρντίμ. Τι λέει για τον Μήτρογλου, που φέρεται να θέλει ο ίδιος στη Σπόρτινγκ.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να φύγει… όρθιος από το «Ντα Λους» απέναντι στην Μπενφίκα, όπως δήλωσε στη Real News ο Λεονάρντο Ζαρντίμ. Ο Πορτογάλος

τεχνικός, που πέρσι στο πρώτο μισό της σεζόν εργάστηκε στους Πειραιώτες και πλέον είναι στο τιμόνι της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αναφέρθηκε και στον Κώστα Μήτρογλου, που φήμες θέλουν να αποτελεί στόχο των «λιονταριών».

«Νομίζω πως θα είναι ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός έχει τις δυνατότητες να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα και να γίνει φαβορί για τη 2η θέση. Η Μπενφίκα έχει ορισμένα προβλήματα τώρα, δεν είναι στην καλύτερη στιγμή της. Παραμένει όμως μία δυνατή ομάδα, με ποιότητα και καλούς παίκτες που μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε», ανέφερε, ενώ στάθηκε στους επικίνδυνους παίκτες των «αετών»: «Δεν είναι μόνο ο Καρντόσο. Υπάρχουν κι άλλοι καλοί παίκτες που χρειάζεται να προσέξει ο Ολυμπιακός. Επιθετικά είναι πάρα πολύ επικίνδυνη. Αμυντικά μπορεί να πει κανείς ότι έχει αρκετά αδύνατα σημεία κι εκεί ίσως θα πρέπει να... χτυπήσει οι Ολυμπιακός».

Όσο για το παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν, το οποίο και παρακολούθησε, είπε: «Ομολογώ ότι με εξέπληξε ευχάριστα ο Ολυμπιακός του πρώτου ημιχρόνου. Ήταν καταπληκτικός. Έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο και τον αδικεί το αποτέλεσμα».

Τέλος, για τον φερόμενο ως… στόχο του για τη Σπόρτινγκ, Κώστα Μήτρογλου, είπε: «Είναι παίκτης κορυφαίας κλάσης ο Μήτρογλου και δεν με εκπλήσσουν τα χατ τρικ του. Δεν το μαθαίνω φέτος αυτό. Το ξέρω από πέρυσι που συνεργάστηκα μαζί του. Νομίζω πως πλέον είναι πιο ώριμος, είναι στην καλύτερη στιγμή του. Ίσως να τον βοηθάει και το ότι αυτή τη στιγμή είναι ο μοναδικός “καθαρός” φουνταριστός του Ολυμπιακού».

Keywords
Τυχαία Θέματα