«Ζεσταίνει» τον «Τσόρι» με Ατρόμητο

10:45 20/2/2016 - Πηγή: Bam
Αρκετά νέα πρόσωπα αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής για τον Ολυμπιακό στον κυριακάτικο αγώνα πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο, στο Φάληρο.

Υπενθυμίζεται ότι τιμωρημένοι είναι οι Μιλιβόγεβιτς και Μποτία, ενώ δεν υπολογίζονται και οι τραυματίες Σιόβας, Πάρντο. Ο Ερνάνι δεν έχει προπονηθεί ακόμη κανονικά, οπότε επίσης δεν υπολογίζεται επί της ουσίας. Διαθέσιμοι θα είναι, όμως, ο Ζντιέλαρ (δεν είχε παίξει κόντρα στην ΑΕΚ
λόγω τιμωρίας) και ο Ομάρ (δεν αγωνίστηκε στις Βρυξέλλες λόγω τιμωρίας).

Ο Μάρκο Σίλβα αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής (πιθανότατα και ως βασικοί) στους Βούρο (αντί του Μποτία συγκριτικά με χθες), Κασάμι (αντί του Μιλιβόγεβιτς), Πουλίδο (αντί του Ιντέγε) και Ντομίνγκες (ενδεχομένως να ξεκουράσει τον Φορτούνη). Ιδιαίτερα η παρουσία του τελευταίου θεωρείται εξαιρετικά σημαντική, αφού ο 39χρονος τεχνικός θέλει να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται, εν όψει της κρίσιμης ρεβάνς με την Αντερλεχτ, για το Europa League, την επόμενη Πέμπτη, στο Φάληρο.

Χρόνο ενδέχεται να πάρουν επίσης οι Καμπιάσο, Φουστέρ και Κολοβός. Ο Αργεντινός δεν είναι 100% έτοιμος μετά τον τραυματισμό του, ενώ οι δυο μεσοεπιθετικοί μπορούν να αποτελέσουν τα νέα πρόσωπα στην επίθεση, η οποία διακατέχεται από «αφλογιστία» στα τελευταία ματς.
Keywords
Τυχαία Θέματα