гарний початок

Από τη στιγμή που οι Ουκρανοί άρχισαν να μαθαίνουν ελληνικά ελέω Βασίλη Φραγκιά, πρέπει κι εμείς σε ένδειξη καλής θελήσεως να τους… μιμηθούμε ("Καλή αρχή" είναι ο... ουκρανικός τίτλος του κειμένου), αφού, όπως φαίνεται, η Ντνίπρο Αζότ θα μας απασχολήσει εντόνως τη φετινή σεζόν.

Κι αυτό γιατί ποδαρικό με… το δεξί έκανε η ομάδα του Βασίλη Φραγκιά στο ουκρανικό πρωτάθλημα καθώς επικράτησε της Τσερκάσι με 64-56 ξεκινώντας με τους καλύτερους οιωνούς τις υποχρεώσεις της για τη φετινή σεζόν. Το έργο του Έλληνα προπονητή δεν είναι εύκολο, αφού το ουκρανικό πρωτάθλημα αναμένεται να είναι εξαιρετικά

ανταγωνιστικό.

Παρόλ' αυτά, το -γνωστό μας από την παρουσία του στον Άρη την περσινή σεζόν- δίδυμο των Σαμ Μούλντροου (17 πόντοι) και Μπου Ντέιβις (10 πόντοι) πήρε την Ντνίπρο Αζότ από το χέρι, οδηγώντας την στην κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα. Έτσι, η εξαιρετική παρουσία του Τσαρλς Τόμας (23 πόντοι) από πλευράς Τσερκάσι, αλλά και η πολύ θετική εικόνα του πρώην παίκτη του Ικάρου Καλλιθέας, Μάρκο Λιούμπισιτς, (10 πόντοι) δεν είχε αντίκρισμα.

Δυναμικό "παρών" έδωσαν και οι φίλοι της Ντνίπρο Αζότ, οι οποίοι φρόντισαν με το "καλημέρα" να δείξουν την… αγάπη τους για την Ελλάδα έχοντας φέρει στο γήπεδο πανό που έγραφαν στα ελληνικά "Καλώς ήλθατε" και ελληνικές σημαίες, αλλά και φωνάζοντας κατά τη διάρκεια του αγώνα "Ελλάς - Ελλάς".

Το νικηφόρο αποτέλεσμα της πρεμιέρας έφερε μεγάλη ικανοποίηση στους φίλους της ουκρανικής ομάδας, αφού μετά το τέλος του αγώνα άρχισαν να δείχνουν τη χαρά τους φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα του Βασίλη Φραγκιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα