… Ούτε για ταξί

Σαν ακυβέρνητο… καράβι μοιάζει ο Ηλυσιακός, καθώς αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στην ομάδα είναι… απίστευτα. Από κει που ο σύλλογος πήγαινε από το καλό στο καλύτερο αγωνιστικά (έχοντας συνεχόμενες νίκες και βρισκόμενος πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού), όλα δείχνουν να καταστρέφονται, αφού χρήματα δεν υπάρχουν και οι παίκτες ετοιμάζονται για αποχωρήσεις και… απεργίες.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Οι παίκτες του Ηλυσιακού είναι απλήρωτοι. Πριν από λίγες μέρες οι Έλληνες παίκτες είχαν απειλήσει

με απεργία από την προπόνηση, αλλά πλέον οι απειλές έχουν πάρει και άλλες μορφές, καθώς ο καθένας προσπαθεί να πιέσει με τον δικό του τρόπο. Η κατάσταση όμως πάει από το κακό στο χειρότερο και τις επόμενες ημέρες ετοιμάζονται εξελίξεις (μάλλον αρνητικές).

Οι Έλληνες παίκτες απειλούν και πάλι με απεργίες και αν δεν το κάνουν μετά το παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, τότε θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως θα το κάνουν μετά το ματς με τον Πανελευσινιακό. Οι Έλληνες παίκτες όμως δεν είναι οι μοναδικοί που αρχίζουν να παίρνουν τα μέτρα τους, καθώς και οι Αμερικανοί έχουν αρχίσει να… ψάχνονται.

Ο Αλούσιους Αναγκόνιε ήδη έχει στα χέρια του προτάσεις τις οποίες και εξετάζει, καθώς δεν βλέπει θετικές εξελίξεις στον… ορίζοντα. Ο Αμερικανός ψάχνεται να φύγει και το πιθανότερο είναι να το κάνει, ενώ αν δεν πληρωθεί άμεσα σκέφτεται να μην… κατέβει να αγωνιστεί στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Στη χειρότερη κατάσταση όλων βρίσκεται ο Μάικλ Κρίπι. Ο Αμερικανός γκαρντ (σαφώς απλήρωτος και αυτός) μένει σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα. Ο παίκτης είχε ξεμείνει από χρήματα και όπως είναι λογικό δεν είχε πάνω του ώστε να δώσει το παρών στη χθεσινή προπόνηση (χρειάζεται κάποια χρήματα για να μετακινηθεί από τη μία περιοχή στην άλλη).

Σε επικοινωνία που είχε με τους ανθρώπους της ομάδας τους μετέφερε το πρόβλημα λέγοντάς τους πως έχει ξεμείνει με 5 ευρώ και πως δεν έχει τη δυνατότητα να δώσει το παρών στην προπόνηση. Η απάντηση που πήρε; "Δεν πειράζει, μην έρθεις σήμερα".

Και δεν είναι μόνο αυτά! Το συμβόλαιο του Στόγκλιν με τον Ηλυσιακό έχει τελειώσει και ενδεχομένως το παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό να είναι το τελευταίο του με τη φανέλα της ομάδας των Ιλισίων. Με την υπάρχουσα κατάσταση δύσκολα ο παίκτης θα μείνει στην ομάδα και μιλάμε για αυτόν ο οποίος με τις εμφανίσεις του κατάφερε να οδηγήσει τον Ηλυσιακό σε πολύ σημαντικές νίκες. Το γεγονός πως δεν βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ δεν γνωρίζουμε αν σημαίνει κάτι ή αν έχει σχέση με την όλη κατάσταση…

Keywords
Τυχαία Θέματα