LIVE: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός (πριν το τζάμπολ)

Αρχίζει σταδιακά η προσέλευση του κόσμου στο ΟΑΚΑ, στο οποίο έχει τοποθετηθεί για μια ακόμα φορά το γνωστό προστατευτικό δίχτυ έχει τοποθετηθεί πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού.

-Στο παρκέ βρίσκονται οι τρεις νεαροί παίκτες του Παναθηναϊκού Superfoods, Μποχωρίδης, Λούντζης και Χαραλαμπόπουλος.

Ολυμπιακός

ήρθε στο ΣΕΦ με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο στην αποστολή του.

-Και οι πρώτοι παίκτες του Ολυμπιακού πάτησαν παρκέ, με τους Χάκετ, Γκριν και Παπαπέτρου να γίνονται δεκτοί με αποδοκιμασίες.

-Στο παρκέ βρίσκονται και τα αδέλφια Καλάθη και ο Παππάς...

-Εκτός από τις γνωστές αποδοκιμασίες οι είσοδος των δυο ομάδων γίνεται χαλαρούς ρυθμούς...

-Με οργανωμένη παρουσία των οπαδών του βρίσκεται στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός, με το γνωστό πέταλο να επιστρέφει στην θέση του.

-Την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο έκανε ο Ολυμπιακός υπό τις έντονες αποδοκιμασίες της εξέδρας, ενώ όπως αναμενόταν αποθεώθηκαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού.

-Μόλις έφτασαν στα επίσημα οι Δημήτρης και Θανάσης Γιαννακόπουλος, ενώ παράλληλα στο παρκέ έκανε τη είσοδο του ο Γιάννης Σφαιρόπουλος με τον Μίλαν Τόμιτς.

-Τρομερή αποθέωση για τον Τσάβι Πασκουάλ κατά την δική του είσοδο. Αυτή θα είναι και η πρώτη του γεύση από ντέρμπι «αιωνίων»

-Η στιγμή της βραδιάς ήρθε στην είσοδο του Τζέιμς Γκιστ ο οποίος περπατώντας με τις πατερίτσες του έγινε δεκτός με έντονο χειροκρότημα.

-Την δική τους θέση στον πάγκο της ομάδας τους πήραν και τα αδέλφια Αγγελόπουλοι.

-Οι δωδεκάδες

Παναθηναϊκός (Πασκουάλ): Σίνγκλεντόν , Νίκολς, Ρίβερς, Μποχωρίδης, Π.Καλάθης, Φώτσης, Παππάς, Φελντέιν, Χαραλαμπόπουλος, Λούντζης, Μπουρούσης, Ν.Καλάθης

Ολυμπιακός (Σφαιρόπουλος): Γκρίν, Μπίρτς, Γιάνγκ, Παπαπέτρου, Σπανούλης, Μιλουτίνοφ, Πρίντεζης, Παπανικολάου, Μάντζαρης, Χάκετ, Λοτζέσκι, Αθηναίου.

η σελίδα θα ανανεώνεται...

Keywords
Τυχαία Θέματα