Live: Ολυμπιακός-ΤΣΣΚΑ λίγο πριν από το τζάμπολ...

Καλησπέρα σας από το ΣΕΦ. Σήμερα ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις κόντρα στην ΤΣΣΚΑ.

Την τελευταία του παράσταση στη φετινή Ευρωλίγκα δίνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο πλαίσιο της

14ης και τελευταίας αγωνιστικής του Top-16. Πρόκειται για ένα ζευγάρι με πολύ μεγάλη προϊστορία και μεγάλες μάχες, ωστόσο η σημερινή αναμέτρηση είναι αδιάφορη και για τις δύο πλευρές. Από τη μία, ο Ολυμπιακός έχει αποκλειστεί ήδη από την Πέμπτη (07/04) από τη συνέχεια της διοργάνωσης, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά μετά από έντεκα ολόκληρα χρόνια. Από την άλλη, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει εξασφαλίσει επίσης από χθες την πρώτη θέση του ομίλου και βρίσκεται ήδη στα πλέι οφ της διοργάνωσης, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα.

*Εντός δωδεκάδας βρίσκεται ο Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μετά από αρκετό καιρό. Αντιθέτως, εκτός αποστολής έμεινε ο Γιώργος Πρίντεζης, καθώς ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο πέλμα.

*Στο παρκέ εισήλθαν οι παίκτες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, προκειμένου να ξεκινήσουν την προθέρμανσή τους.

*Εντός αγωνιστικού χώρου και οι παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι έγιναν δεκτοί με ένα ζεστό χειροκρότημα από τους φιλάθλους της ομάδας.

*Τη θέση του στον πάγκο πήρε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, με τον κόσμο να τον αποθεώνει.

*Σύμφωνα με την ΚΑΕ Ολυμπιακός, 11.000 εισιτήρια έχουν πωληθεί, ωστόσο η παρουσία του κόσμου μέχρι στιγμής δεν είναι η ανάλογη.

*Μόλις έγινε η παρουσίαση των δύο ομάδων, με τους φίλους των Πειραιωτών να αποθεώνουν τους "πρώην", Μίλος Τεόντοσιτς και Κάιλ Χάινς. Αποθέωση-μήνυμα στήριξης και για την ομάδα του κόουτς Σφαιρόπουλου.

*H πεντάδα του Ολυμπιακού: Μάντζαρης, Σπανούλης, Παπανικολάου, Παπαπέτρου και Μιλουτίνοφ.

*Η πεντάδα της ΤΣΣΚΑ: Τζάκσον, Ντε Κολό, Βοροντσέβιτς, Λαζάρεφ και Κουρμπάνοφ.

Keywords
Τυχαία Θέματα