#Rio2016: Ξέσπασε κατά των διαιτητών ο Κάζινς

Ο ΝτεΜάρκους Κάζινς σε δηλώσεις του τόνισε ότι οι διαιτητές που σφυρίζουν τους αγώνες στους Ολυμπιακούς Αγώνες, τον έχουν βάλει στο μάτι, με τον Μάικ Σιζέφσκι να συμφωνεί.

Ο βασικός σέντερ της Team USA, έχει αγωνιστεί πολύ λίγο στους 3 πρώτους αγώνες του τουρνουά, συγκεκριμένα μόλις 34 λεπτά, λόγω προβλημάτων με φάουλ, γεγονός που δεν το θεωρεί τυχαίο

ο Αμερικάνος διεθνής υποστηρίζοντας ότι οι διαιτητές είναι εμπαθείς απέναντι σε αυτόν και τους άλλους ψηλούς της ομάδας του.

«Πιστεύω ότι οι διαιτητές προσπαθούν να εξαλείψουν την δύναμή μας στους ψηλούς και νομίζω ότι αυτό το καταλαβαίνουν και οι αντίπαλοί μας και εκμεταλλεύονται την κατάσταση. Το πιο δύσκολο κομμάτι είναι ότι θέλω να είμαι στο παρκέ για να βοηθάω την ομάδα μου να κερδίσει. Όταν είμαι φορτωμένος με φάουλ αυτό δεν γίνεται. Αυτό είναι που με πειράζει περισσότερο. Ο κύριος στόχος μου είναι να βγαίνω στο παρκέ και να παίζω σκληρά κάθε βράδυ, κάνοντας ό,τι χρειαστεί για να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει» δήλωσε ο Κάζινς.

Με τον διεθνή σέντερ συμφώνησε και ο ομοσπονδιακός προπονητής των ΗΠΑ, Μάικ Σιζέφσκι λέγοντας:

«Μερικές φορές του καταλογίζονται φάουλ τα οποία είναι ανύπαρκτα. Απλώς δεν είναι φάουλ. Στο ξεκίνημα των αγώνων όμως οι διαιτητές θέλουν να ορίσουν τον τόνο του παιχνιδιού και αρκετές φορές αυτό γίνεται σφυρίζοντας τις επαφές στο post. Καταλογίζουν λοιπόν πιο εύκολα ένα φάουλ που δεν θα σφύριζαν πέντε λεπτά αργότερα».

Keywords
Τυχαία Θέματα