«Sold out» ο 5ος τελικός με... Γιαννακόπουλο!(;)

Παροξυσμός επικρατεί στον κόσμο του Παναθηναϊκού ενόψει του πέμπτου τελικού κόντρα στον Ολυμπιακό την Τετάρτη (4/6, 19:45, ΝΕΡΙΤ) στο ΟΑΚΑ! Οποιος πρόλαβε, εισιτήριο πήρε, καθώς όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ, τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν για τον τελικό που θα κρίνει τον πρωταθλητή!

Ανάμεσα

σε αυτούς που θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ θέλει να βρίσκεται και ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, παρά την τιμωρία του από τον αθλητικό δικαστή, που του απαγορεύει την είσοδο στα γήπεδα για τους επόμενους τρεις μήνες! Ο Δ. Γιαννακόπουλος είχε τιμωρηθεί από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ με τρίμηνο αποκλεισμό από τους αγωνιστικούς χώρους για όσα είχαν γίνει στον τρίτο τελικό στο ΟΑΚΑ, όπου στο φύλλο αγώνα από τους διαιτητές έγινε αναφορά για ρίψη χαρτονομισμάτων εκ μέρους του, αλλά και υβριστική επίθεση μετά το τέλος του ντέρμπι.

Παρά την «καμπάνα» όμως, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ προτίθεται να πάει στο ΟΑΚΑ, υποστηρίζοντας πως η απαγόρευση εισόδου του είναι αντισυνταγματική για δύο λόγους. Πρώτον γιατί εφόσον έχει κατατεθεί έφεση από πλευράς Παναθηναϊκού κατά της πρωτόδικης απόφασης δεν είναι δυνατή η άμεση εκτέλεση της τιμωρίας έως ότου υπάρξει απόφαση και για την έφεση.

Δεύτερον, γιατί σύμφωνα με τους «πράσινους» υπάρχει δεδικασμένο μη εφαρμογής αντίστοιχης απόφασης, από το χώρο του ποδοσφαίρου βέβαια. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τιμωρία που είχε επιβληθεί στον πρόεδρο της Παναχαϊκής, Αλέξη Κούγια τον Απρίλιο του 2011, η οποία ωστόσο... ακυρώθηκε το Νοέμβριο του 2012, με τον Κούγια να μπαίνει στο γήπεδο με την ιδιότητα του φιλάθλου, αφού δεν του είχε αφαιρεθεί αυτή η ιδιότητα από την ΕΦΙΠ.

Η ΕΦΙΠ έχει καλέσει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για εξηγήσεις για όσα έγιναν στον τρίτο τελικό, αλλά η κλήση είναι την Πέμπτη (5/6) και έως τότε δεν υπάρχει τιμωρία από το συγκεκριμένο όργανο που να αφαιρεί την ιδιότητα του φιλάθλου.

Ετσι, ο πρόεδρος της ΚΑΕ προτίθεται να πάει στο ΟΑΚΑ και με αυτά τα νομικά όπλα να υπερασπιστεί τον εαυτό του στην πιθανή κλήση που θα του γίνει από τον αθλητικό δικαστή για τη μη τήρηση της τιμωρίας.

Οπως και να έχει το γήπεδο θα είναι γεμάτο, όπως ανακοίνωσε σχετικά η ΚΑΕ: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει πως τα εισιτήρια για το 5ο παιχνίδι της τελικής σειράς των playoffs της Basket League ΟΠΑΠ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, που θα λάβει χώρα αύριο το βράδυ (4/6, 7.45μ.μ.) στο ΟΑΚΑ, εξαντλήθηκαν».

Παράλληλα, όσοι δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν εισιτήριο, μπορούν να δουν τον τελικό σε γιγαντοοθόνη στο κλειστό της Λεωφόρου, όπως ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: «Σε ρυθμούς τελικού ο Τάφος του Ινδού!
Το ραντεβού για τους φίλους του Παναθηναϊκού που δεν θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν το «μαγικό χαρτάκι» για τον 5ο τελικό Π.Α.Ο. - Ο.Σ.Φ.Π. το δίνουμε από τώρα για την Τετάρτη (4/6, 7.45μ.μ.) στον Τάφο του Ινδού!
Εκεί θα έχει στηθεί γιγαντοοθόνη εντός του αγωνιστικού χώρου και οι φίλοι του Τριφυλλιού θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τη «μάχη» των δυο «αιωνίων» από τις κερκίδες του κλειστού, δημιουργώντας πάντα και την κατάλληλη Παναθηναϊκή ατμόσφαιρα!».

Keywords
Τυχαία Θέματα