Tα εισιτήρια για το Απόλλων Πάτρας-Τρίκαλα και η... συνάντηση με τον κόσμο

Ο Απόλλωνας Πάτρας προετοιμάζεται για την εντός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου (09/01, 17.00) απέναντι στα Τρίκαλα για την 13η αγωνιστική της Basket League, με την ΚΑΕ να ενημερώνει τον κόσμο με επίσημη ανακοίνωση της για την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων του αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

"Ξεκίνησε

η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League ΣΚΡΑΤΣ 2015-16 ανάμεσα στον Απόλλωνα Πάτρας CARNA και τα Τρίκαλα
Το παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο (09/01, 17.00) στο αθλητικό κέντρο του Απόλλωνα, στην Περιβόλα. Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται από τα γραφεία του συλλόγου. Επίσης, οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια των εντός έδρας παιχνιδιών του Απόλλωνα CARNA και μέσω και της ηλεκτρονικής πλατφόρμας viva.gr στο link:https://goo.gl/ipx9hn ή στο εικονίδιο στην ιστοσελίδα της ομάδας.

Η διοίκηση του συλλόγου καλεί τον φίλαθλο κόσμο της Πάτρας να στηρίξει την ομάδα σ’ αυτό το σημαντικό παιχνίδι, γι’ αυτό και αποφάσισε να ισχύσει γενική είσοδος 10 ευρώ με εξαίρεση την κερκίδα «Α» που το κόστος του εισιτηρίου θα είναι 12ευρώ, ενώ θα ισχύουν κανονικά φοιτητικά, μαθητικά και εισιτήρια για ανέργους έναντι 5 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι όσοι έχουν καταθέσει τα στοιχεία τους για την έκδοση της κάρτας φιλάθλου θα ισχύσει ο κωδικός που ήδη έχουν παραλάβει, ενώ όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν την κάρτα θα πρέπει να έχουν μαζί τους την Αστυνομική τους ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ και το ΑΦΜ για την άμεση εξυπηρέτησή τους”.

Παράλληλα, συνεχίζοντας τις δράσεις της, προκειμένου να έρθει πιο κοντά στον κόσμο της Πάτρας, η ΚΑΕ ενημέρωσε ότι την Πέμπτη (07/01) διοργανώνει μια ξεχωριστεί εκδήλωση, με τους φίλους της ομάδας να έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τους παίκτες των "μελανόλευκων", ενώ πένετε τυχεροί θα κερδίσουν και από ένα εισιτήριο για τον εντός έδρας αγώνα με τα Τρίκαλα (09/01, 17.00).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:
«H ΚΑΕ Απόλλων CARNA συνεχίζοντας τις εξωστρεφείς της δράσεις που, εκτός των άλλων, έχουν σκοπό της ενδυνάμωση των δεσμών της ομάδας με την τοπική κοινωνία, διοργανώνει την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου μία ξεχωριστή εκδήλωση στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου.

Συγκεκριμένα, από τις 12 έως τις 12.30 το μεσημέρι παίκτες του Απόλλωνα CARNA θα βρίσκονται στο κατάστημα ενδυμάτων «Vasilis Cuir», προκειμένου να φωτογραφηθούν με τον κόσμο και να μοιράσουν αυτόγραφα, ενώ από τις 12.30 έως τη 1 μετά το μεσημέρι θα μεταφερθούν στο cafe «Beau Rivage».

Οι πέντε πρώτοι φίλοι της ομάδας που θα φωτογραφηθούν με τους παίκτες θα κερδίσουν από ένα εισιτήριο για τον αγώνα της ομάδας με τα Τρίκαλα, το Σάββατο 9 Ιανουαρίου στις 5 μ.μ. στο Κλειστό Γήπεδο της Περιβόλας, ενώ όλοι θα παραλάβουν το συλλεκτικό κασκόλ του Απόλλωνα CARNA από τον περσινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Να είστε όλοι εκεί για να γνωρίσετε και εκτός γηπέδου τους παίκτες που αγωνίζονται με τη φανέλα του ιστορικού συλλόγου της Πάτρας"!

Keywords
Τυχαία Θέματα