The League

Επειδή η καθημερινότητα είναι δύσκολη και δεν γίνεται κάθε βράδυ που γυρνάμε σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα να βλέπoυμε House of Cards ( τα είπαμε εδώ και θα τα ξαναπούμε σύντομα για τη 2η σεζόν) , γιαυτό λοιπόν έχουν "ανακαλυφθεί" οι παρείστικες κωμωδίες. Συνήθως 5-6 φίλοι κοντά στα 30 ,που σπάνια τους βλέπουμε να δουλεύουν , τρώνε ,πίνουν και παρακολουθούμε τη ζωή τους. Με κορυφαίο παράδειγμα το Friends , έχουμε και το How I Met Your Mother

και το Big Bang Theory και ο κατάλογος συνεχίζει. Σήμερα θα μιλήσουμε για κάτι ίσως πιο αστείο, σίγουρα πιο χύμα και πιο κάφρικο όμως. Κυρίες και κύριοι...The League.

Το concept είναι απλό και κοινό αλλά με μια ιδιαιτερότητα . Αυτό που ενώνει αυτούς τους 5+1 τύπους εκτός από τη φιλία τους είναι η αγάπη τους για το fantasy football. Και όταν λέμε αγάπη εννούμε εμμονή. Γιατί όλη τους η ζωή κινείται από το πως θα φτιάξουν την ομάδα τους, πως θα πατήσουν τον αντίπαλο/φίλο τους, πως θα κάνουν το καλύτερο trade και πως θα κατακτήσουν τον τίτλο για να το τρίβουν στην μούρη των υπόλοιπων μέχρι την έναρξη της νέας σεζόν. Δεν υπάρχει τίποτα πάνω από το fantasy, ακόμα και την ώρα του σεξ ξεκλέβουν λίγο χρόνο για να φτιάξουν την ομάδα τους. #fail

Θα μου πείτε το NFL δεν είναι και τόσο διαδεδομένο στην Ελλάδα , οπότε γιατί να δω μια σειρά που δεν με αφορά το αντικείμενό της ? Γιατί πολύ απλά το fantasy league είναι απλώς η αφορμή για να δούμε τις περιπέτειες αυτής της όχι και τόσο συνηθισμένης παρέας. Δε χρειάζεται να ξέρεις απολύτως τίποτα για το αμερικάνικο ποδόσφαιρο για να παρακολουθήσεις τη σειρά , αν ξέρεις όμως θα το ευχαριστηθείς λίγο παραπάνω λόγω των guest παικτών που θα δεις σε αρκετά επεισόδια.

Η "ομάδα"


Η παρέα αποτελείται από τον Πιτ, υπάλληλο γραφείου και φρεσκοχωρισμένο από το 1ο κιόλας επεισόδιο, τον Αντρέ , πλαστικό χειρούργο , ψωνάρα και στόχο των περισσότερων φαρσών από τους υπόλοιπους, τον Ράξιν ένα τύπο που ξεκάθαρα θες να δείρεις γιατί είναι προκλητικά σπαστικός, τον Κέβιν , κολλητό του Πιτ που είναι παντρεμένος με την Τζένι η οποία ξέρει περισσοτερη μπάλα από αυτόν και τον βοηθάει στο πρωτάθλημα και τέλος τον Τάκο , μικρότερο αδερφό του Κέβιν , άνεργο , μονίμως μαστουρωμένο , μονίμως άφραγκο και με τις πιο χαζές επιχειρηματικές ιδέες στη γη.

Οι γυναίκες


Τη Nadine Velazquez την μάθαμε στο My name is Earl , την καμαρώσαμε γυμνή στο The Flight και στο The League για κάποιο ακατανότo λόγο αυτή η σέξυ λατίνα επέλεξε να παντρευτεί τον Ράξιν. Δεν σκαμπάζει από NFL , δεν παίζει πολύ αλλά η παρουσία της είναι απαραίτητη(Δες φωτό). Αντίθετα η Τζένι κερδίζει επάξια μια θέση στο fantasy league των αντρών αφού έτσι και αλλιώς αυτή έφτιαχνε την ομάδα του Κέβιν, συμμετέχει στα πειράγματα των αντρών , είναι αντράκι και είναι και όμορφη.

O Ράφι

Ο Ράφι είναι ο πρώην φυλακόβιος αδερφός της Σοφία και ξεκάθαρα ο πιο σημαντικός λόγος για να δεις το The League . O Ελληνικής καταγωγής Τζέισον Μαντζούκας πάει την καφρίλα ένα επίπεδο πάνω. Είναι ο θρυλικός El Cunado, δηλαδή Ο Κουνιάδος! Δεν διστάζει να φιλήσει την αδερφή του με γλώσσα , έχει murder boners (ότι και αν σημαίνει αυτό) , του αρέσει να τρώεει στην τουαλέτα , σε πολλά επεισόδια κυκλοφορεί χωρίς πολλά ρούχα, γυρίζει τσόντες με τον Seth Rogen ,δεν έχει ιερό και όσιο και κινείται στα όρια της ψυχοπάθειας. Είναι απλά λόγος για να γελάσεις με το που μπει στο πλάνο , ο ενοχλητικός της παρέας που κάνει τους πάντες να νοιώθουν άβολα.


Οι Guest

Jeff Goldblum , Timothy Olyphant, Seth Rogen , Snoop Dog, Kayden Kross ,είναι λίγοι από τους guest σε ρόλους όσο πιο γελοίους γίνεται(Εντάξει ο Seth Rogen το τερματίζει αλλά αυτός είναι εκτός συναγωνισμού, έτσι είναι σαν χαρακτήρας). Οι λάτρεις του NFL θα αναγνωρίσουν δεκάδες παίκτες και σχολιαστές σε περάσματα από τη σειρά.

Τα αστεία

Η επιτυχία της σειράς έγκειται στο ότι οι τύποι αυτοί είναι φίλοι και παίζουν fantasy και στην πραγματική τους ζωή. Ουσιαστικά όταν στήνονται μπροστά στην τηλεόραση και παρακολoυθούν τους αγώνες για τις ανάγκες ενός επεισοδίου , παίζουν τους εαυτούς τους. Υπάρχει σενάριο, αλλά τα πιο πολλά αστεία είναι αυτοσχεδιασμός. Έχουμε thrash talk σε ανώτερο επίπεδο,ειρωνείες και χοντρές πλάκες όπως κάνουν οι κολλητοί.

Μήπως ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε και εσείς με το Fantasy?

*Ο τέταρτος κύκλος του The League προβάλλεται κάθε Σάββατο @23:55 από το FOXGreece (εκπέμπει ψηφιακά σε συνεργασία με τις περισσότερες συνδρομητικές πλατφόρμες σε Ελλάδα (Νova, OTE TV, Hellas Online, Cyta), Κύπρο (Cytavision, Primetel, Cablenet, Nova Cyprus)

Keywords
Τυχαία Θέματα